2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Kozlu Belediyespor yönetimi, teknik adam Harun Aydoslu'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. 
Kozlu Belediyespor yönetimi, tecrübeli kaleci Can Avcı ve tecrübeli golcü Muhammet Özdemir ile anlaşırken, bu akşam saatlerinde ise 3.transferini gerçekleştirecek. 
Yeşil-Beyazlı yönetim, geçen sezon Çubukspor'da  forma giyen 36 yaşındaki tecrübeli stoper Eray Şekerci ile anlaştı. 
Tecrübeli oyuncu Eray Şekerci bu akşam saatlerinde Kozlu'ya gelerek kulüp Başkanı Deniz Yayalar ile bir araya gelecek ve ardından ise kendisini yeşil-beyazlı yapan imzayı atacak.
 YAYALAR "ERAY ŞEKERCİ İLE ANLAŞTIK BU AKŞAM İMZAYA BGELİYOR" 
Tecrübeli oyuncu Eray Şekerci ile  anlaştıklarını ve bu akşam saatlerinde ise Kozlu'ya gelerek resmi imzayı atacağını belirten Kozlu Belediyespor ikinci Başkanı Deniz Yayalar, "Hocamız Harun Aydoslu'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. Kaleci Can Avcı ve golcü oyuncu Muhammet Özdemir sonradasın da 3. transferimizi de tecrübeli stoper Eray Şekerci ile yapacağız. Tecrübeli oyuncu bu akşam saatlerinde Kozlu'ya gelecek ve  kendisini yeşil-beyazlı yapan imzayı atacak. "dedi
ERAY ŞEKERCİ'NİN KARİYERİ
1986 doğumlu olan Eray Şekerci kariyerinde BB Ankara, Iğdırspor, Karapınar Belediyespor, Akşehirspor, Keçiörengücüspor, DV Divriğispor, Kızılcıhamamspor, Yımpaş Yazgatspor, Çarşambaspor, Akyurt Belediyespor, Sorgun Belediyespor, Erbaaspor, Serhat Ardahanspor, Bartınspor, Dersim 62 Spor, Sarayönü Belediyespor, Kullar 1975 Spor ve son olarakta Çubukspor forması giydi.