Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Şanlıurfaspor galibiyetinin ardından deplasmanda oynayacağı Uşakspor maçından da galip gelmek istiyor. Yarın 13.00’da oynanacak maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan kırmızı-lacivertli ekipte teknik adam Mustafa Dalcı,  Şanlıurfaspor galibiyeti sonrasında Uşakspor’u da devirerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.  

ELMAS, UŞAKSPOR’U GÖZÜNE KESİRDİ
Zonguldak Kömürspor kaybettiği üst üste maçların ardından, en son evinde oynadığı  Şanlıurfaspor maçından 2-0 galip ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırmıştı.  Kırmızı-lacivertli futbolcular, ligde şampiyonluk mücadelesi veren Uşakspor karşında 3 puan alarak galibiyet serisini sürdürerek üst sıralara çıkmak istiyor. 

SAHAYA 3 PUAN İÇİN ÇIKACAĞIZ
Zonguldak Kömürspor teknik patronu Mustafa Dalcı, “Şanlıurfaspor galibiyeti sonrasında Uşakspor maçını da galibiyetle kapatmak istiyoruz. Özellikle Uşakspor maçına moralli çıkacağız. Bu müsabakadan da galip ayrılarak hem Zonguldak’a mutlu dönmek istiyoruz hem de seriyi sürdürmek istiyoruz”dedi. 

9 MAÇTA 2 GALİBİYET
Kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde oynadığı 9 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak topladığı 9 puanla 11.sırada yer alıyor. Temsilcimiz attığı 5 gole karşılık kalesinde ise 9 gol gördü.

9 MAÇTA 5 GALİBİYET
Rakip Uşakspor ise oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile 17 puanla 5.sırada yer alıyor.  Uşakspor 9 maçta kalesinde 11 gol görürken, rakip filelere 17 gol kaydetti. 

YAĞIZ SAKAT, AYKUT KART CEZALISI
Zonguldak Kömürspor’da Serbay Yağız sakat olurken, Aykut Emre Yakut ise sarı kart cezalısı. Bu iki oyuncu Uşak’a götürülmedi.

3 OYUNCU KART SINIRINDA
Kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da tecrübeli oyuncular Emre Kara, Hakan Çevik ve Sinan Uzun’un ise 3’er sarı kartları bulunuyor. Bu 3 oyuncu Uşakspor maçında sarı kart görmeleri halinde 12. Hafta maçı olan Hacetepespor maçında cezalı duruma düşecekler.

UŞAKSPOR’UN EN İYİ OYUNCULARI SAKAT
Geçen hafta Hacettepespor maçında sakatlanarak bir süre sahalardan uzak kalacağı öğrenilen Uşakspor'un merkez orta saha oyuncusu Abdullah Balıkçı ve golcü futbolcu Noyan Öz Zonguldak Kömürspor maçında forma giyemeyecek.  

MAÇI ÖZGÜR REHA ALICI YÖNETECEK
Uşakspor ile Zonguldak Kömürspor arasında oynanacak karşılaşmayı Gaziantep Bölgesi klasman orta hakemlerinden Özgür Reha Alıcı yönetecek. Alıcı’nın yardımcılığını ise Hatay Klasman Yardımcı Hakemi Mahmut Gülle ve Adana Klasman Yardımcı Hakemi Furaz Bülgen yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Adana Klasman Hakemi Metehan Alpat görev alacak.

PUAN DURUMU VE HAFTANIN MAÇLAR