Misli 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Teknik Adam Barış Şeref,  Haluk Türkeri'nin attığı golle 1- 0 yendikleri Uşakspor maçını değerlendirdi.

Teknik Adam Şeref, iyi mücadele ve doğru oyun oynayarak Uşakspor karşısında haklı galibiyet elde ettiklerini ifade etti.

DOĞRU OYUNLA 3 PUANI ALDIK

 İyi mücadele ve doğru oyunla Uşakspor'u yenerek 3 puanın sahibi olduklarını belirten Şeref, " Bu karşılaşma bizim için herhangi bir maç. Uşakspor olmuş, Hekimoğlu olmuş bizim için hiç fark etmez. Kimsenin durumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Bizim sahaya çıktığımızdaki en temel hedefimiz, sahaya çıkıp kazanmak, en iyi şekilde mücadele etmek ve Zonguldak Kömürspor’un adını en iyi şekilde temsil etmek. Yine iyi mücadele ettik ve doğru oynadık.

Karşı takımın analizini iyi yaptık. Arkadaşlarımızda söylediklerimize harfiyen uydular. Allah’ta yanımızdaydı. Kalbimiz temiz çünkü” dedi.

EN ÇOK KORKTUĞUM MAÇLARDAN BİRİ

Uşakspor galibiyetini unuttuklarını ve pazar günü oynayacakları Sancaktepespor maçını düşündüklerini belirten Şeref," Önümüzde çok önemli bir Sancaktepe FK maçı var. Bu maçı kendi adımıza unutuyoruz. Hemen Sancaktepe FK karşılaşması hazırlıklarına başlayacağız. En çok korktuğum maçlardan biri Sancaktepe. Genç ve dinamik takım. Bu galibiyetin ön plana çıkması için Sancaktepe maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bunun içinde pazar günü Uşakspor maçı olduğu gibi iyi mücadele ve doğru oyunla kazanmak istiyoruz"dedi.

SERKAN AFACAN'A TOPCUNA SAHİP ÇIK DEDİM

Uşakspor karşısında yaşanan tartışmaya da değinen Şeref, " Ben arkadaşlarıma her zaman şunu söylüyorum; ‘Bu maçtan 3 puan alırsınız ya da alamazsınız, bu hiç önemli değil. Ama saygımızdan, edebimizden ve ahlakımızdan bir şey kaybetmeyeceğiz. Karakterimizden hiçbir zaman ödün vermeyeceğiz.’ Diğer takımdaki arkadaşlardan bir tanesinin bizim kulübeye küfürlü sataşmaları olunca, Serkan Afacan’a ‘Topçuna sahip çık’ dedim. Biz buraya gelen tüm teknik ekibe ve futbolculara her zaman saygı duyduk ama maalesef bize kimse saygı duymuyor. Fakat yine cezayı biz alıyoruz. Futbol sahada oynanacak ancak ahlaklı bir şekilde oynanacak. Herkesi ahlakını korumaya davet ediyorum."

Editör: TE Bilişim