2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli futbolcusu Emre Kara, 2021-2022 futbol sezonu öncesinde memleketi Trabzonda teknik adam olarak görev yapacak. 
Doğduğu Trabzon Vakfıkebir’de futbol önderleri birleşerek 2020 yılında Vakfıkebirspor’u kurdu. Liglere 2.Amatör Küme’den başlayacak olan Vakfıkebirspor bu sezon Trabzon 2.Amatör Küme’de hedef takım kurarak 1. Amatör Küme’ye çıkmayı hedefliyor. 
Vakfıkebirspor yönetimi takıma yeni yıldızlar kazandırıp yeni futbolcular keşfedebilmek için Yaz Futbol Okulu başlatma kararı aldı. Bu süreçte ise tatilini Vakfıkebir’de geçiren Zonguldak Kömürsporlu Emre Kara’ya Vakfıkebirspor yönetimi Yaz Futbol Okulu’nda kendilerine yardımcı olması için ricada bulundu. Emre Kara ise sevdiği kişilerin hatırını kırmayarak yaz döneminde yetenek seçimi ve minik futbolcularla ilgilenme sözü verdi.
Zonguldak Kömürspor ile sözleşmesi sona eren ve  Emre Kara 2.Lig’den 2 takımın teklif aldığını söyledi.Kara, “Zonguldak Kömürspor’da çok güzel günlerim geçti. Süreç neyi gösterir bilmiyorum. Yaz döneminde  yeni kurulan memleketimin takımı Vakfıkebirsporlu abilerim yaz futbol okulunda kendilerine yardımcı olmam konusunda ricada bulundu. Ben de kendilerine yaz döneminde yardımcı olacağım.
Şu ana kadar 2.ligden 2 takım beni aradı. Hakan Hürfikir abiyle de görüştüm. Zonguldak Kömürspor için de güzel gelişmelerin olduğunu öğrendim. Zaman ne gösterecek bilmiyorum. Her şeyin hayırlısı. Trabzon'dan Zonguldak'a çok selam gönderiyorum"dedi.

Editör: TE Bilişim