Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli futbolcusu Emre Kara, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin ikinci haftasında deplasmanda Pendikspor'a 3-2 yenildikleri müsabaka olmak üzere maçın hakemi Alim Kandemir’in verdiği yanlış kararlar hakkında açıklamalarda bulundu.   

Zonguldak Kömürpor’un yenilmesi için sahada elinden geleni yapan maçın hakemi Alim Kandemir, skandal bir maç yöneterek alın terlerini heba ederek çöpe attığını dile getiren  Kara, ‘’Hakem önce uyduruk bir penaltı verdi, ardından ofsayt ile ilgisi olmayan  tertemiz golümü de vermeyerek skandal bir yönetime  imza attığını ’’söyledi. 

Özellikle  90+5’de attığı golü ofsayt gerekçesiyle vermeyen maçın Hakemi Alim Kandemir’e ateş püsküren  Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli futbolcusu Emre Kara, ‘’Özellikle verilmeyen golüm sonrasında maçın hakemine pişman olacaksın dedim. Yapma dedim ve burada ofsayt yok dedim. Ancak hakem benim vicdanım çok rahat pozisyon ofsayt dedi. Maçtan sonra yanlış karar verdin, bu pozisyonu izle dedim kendisine. Maç sonrasında pozisyonu izlediyse kesin de izlemiştir.  Vicdanı saha içinde dediği gibi rahat mıdır? Puan ve puanlar alacağımız maçta Hakemin yanlış kararları yüzünden heba oldu’’dedi. 

‘’MAÇIN BAŞINDAN İTİBAREN HAKEM BİZİ YILDIRMAYA ÇALIŞTI’’

Maçın Hakemi Alim Kandemir’in  Pendikspor’un kazanması için elinden gelenin fazlasını yaptığını ve bunu da başardığını söyleyen Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli futbolcusu Emre Kara, ‘’Maça başladığımız an itibariyle hakem bizi yıldırmaya çalıştı. Şöyle yıldırmaya çalıştı,  en ufak harekette faul veriyor rakibe. Baktı biz yılmıyoruz ve yıldıramıyor bizi, uyduruk bir penaltı verdi. Buna rağmen biz yine de oyundan düşmemeye çalıştık  ama kendi hatamızdan kalemizde goller gördük.  Buna rağmen oyunumuza devam ettik’’dedi.

‘’NET GOLÜ VERMEDİ, BENİM VİCDANIM RAHAT DEDİ’’

90+5’de attığı net golü maçın hakemi Alim Kandemir tarafından ofsayt gerekçesiyle verilmediğini belirten Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli futbolcusu Emre Kara, ‘’Özellikle verilmeyen golüm sonrasında maçın hakemine pişman olacaksın dedim. Yapma dedim ve burada ofsayt yok dedim. Ancak hakem benim vicdanım çok rahat pozisyon ofsayt dedi. Maçtan sonra yanlış karar verdin, bu pozisyonu izle dedim kendisine. Ancak izlerim ama benim vicdanım rahat dedi yine’’ ifadelerine yer verdi.  

‘’VİCDANI SAHA İÇİNDE DEDİĞİ GİBİ RAHAT MIDIR?’’

Hakem Alim Kandemir’in yanlış kararları yüzünden puan ve puanlar alacakları maçta puansız döndüklerini, alın terleri çöpe gittiğini ve heba olduğunu dile Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli futbolcusu Emre Kara , ‘’Maç sonrasında bizde pozisyonu izledik hatta herkes izledi. Pozisyon temiz ofsayt ile ilgisi bile yok ve tertemiz golümüz hatta 1 puanımız çöpe gitti.   Maçın hakemi pozisyonu izlediyse kesin de izlemiştir.  Vicdanı saha içinde dediği gibi rahat mıdır? Puan ve puanlar alacağımız maçta Hakemin yanlış kararları yüzünden heba oldu’’dedi. 

‘’PERFORMANSIMI BEĞENDİM AMA PUAN ALAMADIKTAN SONRA BİR ANLAMI YOK’’

Bu sezonki performans hakkında da konuşan Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli futbolcusu Emre Kara, ‘’Ben bu sene kampa erken başladım. 2-3 senedir de kamplara hep geç katılan biriydim. Hep ikinci etap kamplarına katılıyordum. Bu sene de erken başladım kampa ve iyi bir kamp dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. İlk maç olan Akhisarspor maçında kendi adıma, takım adına ve taraftarlarımızın önünde  iyi başlamak istiyordum ama istediğim gibi bir maç çıkartamadım. İkinci maç olan Pendikspor maçında mutlak kazanmak için sahaya çıktık ve bunun içinde takım halinde de iyi motive olmuştuk. Kendi sahamızda Akhisarspor yenilgisi sonrasında Pendikspor maçında mutlak puan ve puanlar almak istiyoruz. Ama hakemin yanlış kararları maçı kaybetmemize neden oldu. Bu maçta ise kendi performansımı beğendim ama bu da puan ve puanlar alamadıktan  sonra hiçbir ifade etmiyor’’dedi. 

‘’ARTIK KİMSEYE  PUAN VE PUANLAR VERMEMEMİZ GEREK’’

İki hafta üst üste kaybetmenin ardından bundan sonra ki maçlarda puan ve puanlar vermemeleri gerektiğinin altını çizen Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli futbolcusu Emre Kara,’’Akhisarspor ve Pendikspor maçı sonrasında artık kimseye puan ve puanlar vermememiz gerek. Bununda bilincindeyiz. İnşallah bu hafta sahamızda karşılaşacağımız Uşakspor maçı itibariyle başlarız’’dedi.