Bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan yeşil-beyazlı ekip bir birinden tecrübeli futbolcuları kadrosuna katmaya devam devem ediyor. 
Kozlu Belediyespor yönetimi, kaleci Burak Sezer ve Ali Koçaklı sonrasında Zonguldak Kömürspor başta olmak üzere bir çok takımda forma giyen 35 yaşındaki tecrübeli  futbolcu Emrah Ergül ile anlaşma sağladı.  
Bugün Kozlu'ya gelerek Kulüp Başkanı Deniz Yayalar  ile bir araya gelen Emrah Ergün, Yapılan görüşme sonrasında kendisini yeşil beyazlı yapan imzayı attı. 
Özellikle Kariyerinde iyi takımlarda forma giyen Emrah Ergür, bir çok takımda şampiyonluk yaşadı. Zonguldak Kömürspor’da oynadığı dönemde özellikle İstanbulspor’a attığı gol hafızalardan silinmezken, yeni takımı Kozlu Belediyespor Emrah’ı büyük umutlarla transfer etti.
Ereğli Belediyespor altyapısında futbola başlayan Emrah Ergür sırasıyla Ankara Demirspor, Bozüyükspor, Ispartaspor, Gümüşhanespor, Akataş Hatayspor, Kilimli Belediyespor, Zonguldak Kömürspor, Elazıf Karakoçanspor, 52 Orduspor, Amasyaspor ve son olarak Ereğli Belediyespor’da forma giymişti.