71 yaşındaki Milli takım ve Zonguldakspor'un efsane golcü futbolcusu Volkan Yayın, geçtiğimiz gün evinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Zonguldak Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi’ne kaldıran ve tedavisi yapılan Volkan Yayın'ın hayati tehlikeyi atlatmış ve sağlıklı bir şekilde de hastaneden taburcu edilmişti. 

Emboli atması nedeniyle 2-3 gün hastane kalan ve yeniden sağlığına kovuşan efsane futbolcu Volkan Yayın,  Ankara'ya giderek tedbir amaçlı  özel bir hastanede kontrolden geçecek.

Şuanda Ankara'da kızının yanında olan ve sağlıklı olduğunu öğrendiğimiz Volkan Yayın, ailesi ile birlikte yarın tedbir amaçlı hastaneye giderek kontrolden gelecek.

Sağlık durumu hakkında Z HABER'e açıklamalarda bulunan Volkan Yayın, "Empoli atması nedeniyle hastanede tedavi gördüm ve sağlıklı bir şekilde de hastaneden taburcu oldum. Dün itibariyle de Ankara'ya geldim kızımın yanındayım. Yarın itibariyle tedbir amaçlı  hastaneye giderek kontrolden geçeceğim. Sağlık durumum eskisinden daha da iyi. Arayan soran herkese teşekkür ediyorum."dedi.

Editör: TE Bilişim