Misli.Com 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 34. hafta maçında  yarın saat 15.00'da Sarıyerspor ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli maç öncesi de bu sabah İstanbul'a giden Kırmızı-lacivertli temsilcimizi İstanbul'da Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Turizm Platformu Başkanı Muhammet Cüntay karşıladı. 
Zonguldak, Zonguldak Kömürspor'u ve Medenci formasını tüm  platformlarda tanıtmaya çalışan Cüntay, bu yetmezmiş gibi bir de Kırmız-Lacivertli takımın deplasman masraflarını ödedi. 
Her konuda Zonguldak Kömürspor'un yanında olan Cüntay'ın bu desteği Zonguldaklılar tarafından taktirle karşılandı. 
TAKIMA MORAL VERDİLER HEMDE MADENCİ FORMASI ALARAK DESTEK OLDULAR
Ayrıca Kırmızı-lacivertli takımın kaldığı oteli ziyaret eden ve Sarıyerspor maçında başarı dileklerini ileten İstanbul Zonguldak Dernekler Federasyonu Yöneticileri, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Yöneticiler Kırmızı-lacivertli futbolculara tatlı ikramında bulunurken, Sarıyerspor maçı öncesinde hem  moral verdiler hemde galibiyet istediler. 
Ayrıca Dernekler Federasyonu Yöneticileri Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Turizm Platformu Başkanı Muhammet Cüntay'dan destek amaçlı bastırılan madenci forması alarak kulübe destek oldular.

Editör: TE Bilişim