Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz  Zonguldak Kömürspor, yarın saat 15:00’de deplasmanda  Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmadan mutlak 3 puan ile ayrılmak isteyen Zonguldak Kömürspor, ardından ara vermeden Cumartesi günü Devrek İlçe Stadı’nda Anagold 24 Erzincanspor ile karşılaşacak.

Lig maçları ile 5 Kasım’da Darıca Gençlerbirliği ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu müsabakası takımı zorlayacak.

Bu sezona iyi bir başlangıç yapan ancak son 3 haftada aldığı mağlubiyetlerle düşüşe geçen Zonguldak Kömürspor, önümüzdeki iki müsabakada ise güçlü ekiplerine karşı mücadele edecek.

31 Ekim Cumartesi günü karşılaşacağı Anagold 24 Erzincanspor’un şampiyonluğa oynayan bir rakip olması nedeniyle kırmızı-lacivertli ekibi zorlayacak. 

Anagold 24 Erzincanspor karşılaşmasının ardından  Ziraat Türkiye Kupası müsabakasına odaklanılacak. Temsilcimiz yoğun programda son olarak, 5 Kasım Perşembe günü saat 13:00’de Devrek İlçe Stadı’nda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilişim