Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcümiz Zonguldak Kömürspor, kentte gerçekleştirdiği 10 günlük ilk etap kamp çalışmalarını bu sabah Fener Sentetik sahada  yaptığı antrenmanla tamamladı. 
Kırmızı-lacivertli futbolcular Teknik Direktör Cafer Aydın yönetiminde yaptığı idman dayanıklılık koşusunun ardından son buldu. 
Zonguldak Kömürspor kafilesi  ikinci etap kamp çalışmaları için bugün saat 14.00'da  Zonguldak' tan ayrılarak Çaycuma İlçesine gitti. 
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Çaycuma ilçesinde bulunan Seka tesislerinde 6 gün  kalacakken, çalışmalarını da Çaycuma İlçe Stadı'nda gerçekleştirecek. Çaycuma kampını 8 Ağustos' da tamamlayacak olan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular 3 günlük iznin ardından 11 Ağustos'ta külüp tesislerinde toplanarak son kamp için Kızılcahamam'a haraket edecek. Kızılcıhamam'da 10 günlük bir çalışma gerçekleştirecek olan temsilcimiz ardında kente geri dönerek 5 Eylül Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak olan ilk hafta müsabakası olan Akhisarspor maçına hazırlanacak. 
Ayrıca şuana kadar iç ve dış transferde kadrosuna  16 futbolcuyu katabilen temsilcimiz, eksik mevkileri gidermek için transfer çalışmalarına da yoğun bir şekilde devam ediyor.

Editör: TE Bilişim