Zonguldak 1. Amatör Küme de 2022-2023 sezonda şampiyonluk hedefleyen  Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliğispor,  kadrosunu güçlendirme adına transfer çalışmalarına başlarken, ilk transferini de gerçekleştirdi. 

Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliğispor, geçen sezon Kayıkcılarspor'da forma giyen tecrübeli golcü Yasin Yıldırım ile anlaşarak kadrosuna kattı.

Zonguldak Elcab Kablo Profil Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu ve  Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliğispor Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ve  teknik adamlar Gökhan Akırşan ve Bahadır Demirbaş, golcü oyuncu Yasin Yıldırım ile kulüp binasında bir araya geldi. 

Yapılan görüşmenin ardından Başkan Tıskaoğlu Golcü oyuncu ile her konuda anlaşarak Siyah-Kırmızılı yapan imzayı attırdı. 

Tecrübeli golcü Yasin Yıldırım ile anlaştıklarını sosyal medya hesabından duyuran Zonguldak Elcab Kablo Profil Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu ve  Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliğispor Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu şu ifadelere yer verdi:"2022-2023 Futbol sezonunda Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliğispor Kulübü 1. Amatör Kümede bulunan takımımıza forvet oyuncusu için Kulüp Hocalarımız Gökhan Akırşan ve Bahadır Demirbaş eşliğinde forvet oyuncusu Yasin Yıldırım ile anlaşma imzalandı. Kendisine ve kulübümüze  hayırlı olmasını diliyoruz."dedi 

Öte yandan Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliğispor Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ve yönetimi,  önümüzdeki günlerde transferleri peş peşe patlaması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim