Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig Play-Off  8. Hafta karşılaşmasında Çaycumaspor ile Gelikspor karşı karşıya geldi. İlk yarının 29. dakikasında yaşanan bir pozisyonda Çaycumasporlu Tarık Demirci karşılaşmanın orta hakeminin gösterdiği ikinci sarı ve sonrasında kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Çaycumaspor  bu dakikaların ardından sahada 10 kişi mücadele etti. Maçın bir hayli atmosferli geçtiği sahada her iki takım ilk yarıda gösterdiği performansı ikinci yarıda da sürdürmeye devam etti. İlk yarı 0-0’lık skorla tamamlanırken, ikinci yarıda da herhangi bir gol kaydedilmedi. 


90 dakikalık müsabakanın ardından 6 dakikalık duraklama dakikalarına geçildi. Bu dakikalarda da iki takımdan da bir gol atağı oluşmadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Gelikspor takımının taraftar gurubundan bir kişinin tribünden sahaya atlaması sonucu ortam gerildi. Rakip futbolcularının yöneticileri taraftarı her ne kadar uzaklaştırma çabasına girmesine rağmen bu kez taraftar saha içindeki polisle tartışmaya başladı. 


Öte yandan tribünde bekleyen ateşli taraftar gurubu ise olay çıkartmaya devam edince bu kez taraftar polise saldırdı. Polisin biber gazı sıkması ve jop ile mücadelesi sonucunda taraftarların arasında kalan Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin ise sıkılan biber gazından etkilendi. Polisle taraftarın uzun süreli devam eden tartışmaları sonucunda bir bekçi yaralandı. Öfkeli taraftarın tribünden polis eşliğinde çıkarılmasının ardından bu kez rakip taraftar girişinin olduğu bariyerler önünde ikinci kez tartışma çıktı. Polis burada yine taraftar grubuna biber gazıyla müdahale etti. Uzun bir süre devam eden tartışmalar daha sonra normale döndü.
Ayrıca maç öncesinde Çaycumaspor ve Gelikspor sahaya ‘Polis Haftası Kutlu Olsun’ pankartı ile çıktı. Çaycumaspor yönetimi ise Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen ile polis memurlarına çiçek ve Çaycumaspor forması takdim etti.