Dış etkenlere rağmen zorlu, deplasmanda  "KONYA'YI DA HAKEMİ DE YENDİK"
Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Muhammet Cüntay, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin 35. haftasında deplasmanda 1922 Konyaspor'u 1-0 yenerek  puanını 38 yapan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un bitime üç hafta kala ligde kalmayı garantilemesi nedeniyle açıklamalarda bulundu. 
Dış etkenlere rağmen zorlu deplasmanda  hem 1922 Konyaspor'u hemde Hakemi yendiklerini belirten Cüntay, Zonguldak Kömürsporlu oyuncuları aldıkları galibiyet ve ligde kalmaları nedeniyle kutladı. 
Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Muhammet Cüntay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:" Zonguldak Kömürspor eğilmez. Zonguldak bükülmez. Zonguldaklı vazgeçmez! Sonuna kadar mücadele edeceğiz demiştik. Dün Konya'yı da Hakemi'de yendik.
Zonguldak Kömürspor'umuz geçen hafta deplasmanda düşme potasındaki rakiplerinden Pazarspor ile 2 2 beraber kalmıştı, yine düşme potasındaki Konya'yı Konya'da 1-0 yenerek puanını 38'e çıkartarak ligin bitimine 3 hafta kala matematiksel olarak da düşme riskini ortadan kaldırdı. İki zor deplasmanda yaşanan gerginlikler hakem kararları ve dış etkenlere rağmen geri adım atmadan Zonguldaklı gibi savaşan ekibi kutluyorum."dedi