Devrek Belediyespor, iç ve dış transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezonda hedefe oynayacak güçlü bir takım yaratmak isteyen Devrek Belediyespor yönetimi, teknik adam Birol Akkaya’nın raporu doğrultusunda iç ve dış transferde şuana kadar tam 18 oyuncu ile prensiple anlaşma sağladı.

Kırmızı-beyazlı yönetim, Prensiple anlaştıkları oyunculara resmi imzayı attırmadan isimlerini duyurmak istemediklerini söylerken, bu ay sonu itibariyle 18 oyuncuyu Devrek’e çağırarak imza töreni düzenleyecek.

2022-2023 sezonu öncesinde iç transferde 8, dış transferde ise 10 oyuncu olmak üzere toplam 18 futbolcu ile prensiple anlaştıklarını belirten Devrek Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Karagülle, “Yeni sezonda Devrek Belediyespor’u şampiyon yaparak 3. Lig’e çıkaracak güçlü bir kadro için yönetici arkadaşlarımızla birlikle gece gündüz çalışıyoruz.

Özellikle Teknik adam Birol Akkaya’nın raporu doğrultusunda iç transferde 8, dış transferde ise 10 oyuncu olmak üzere toplam 18 futbolcu ile prensiple anlaştık.

Prensiple anlaştığımız oyuncularının isimlerini resmi imzayı attırmadan duyurmak istemiyoruz.

Devrek Belediyespor ne zaman bir oyuncuyu duyursa hemen bir çok takım ilgileniyor. O yüzden yönetim kararı ile resmi imzayı attırmadan kesinlikle hiçbir oyuncunun ismini duyurmayacağız.

Prensiple anlaştığımız 18 oyuncu bu ayın sonu  Devrek’e çağırarak  imza töreni yapacağız. “dedi.

Ayrıca Başkan Sedat Karagülle, önümüzdeki günlerde 2 nokta transfer ve alt yapıdan alacakları 2 oyuncu ile birlikte 24 kişilik kadro ile transfer defterini kapacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim