Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge, 1.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor,3. hafta maçında sahasında konuk edeceği lider Silivrispor maçı hazırlıklarını 3 puan parolası ile tamamladı.

Kırmızı-beyazlı futbolcular, sahasında teknik adam Savaş Demiral yönetiminde antrenmana ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra ise 5’e 2 top çalışması ve taktik çalışması ile hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip maç saatine kadar kendi tesislerinde kampa girdi.

DEVREK BELEDİYESPOR İKİNCİ MAÇINA ÇIKIYOR

Ligde ilk haftayı bay geçiren ve ikinci hafta maçında ise deplasmanda Beyköy Belediyespor’u 1-0 yenerek lige galibiyetle başlayan Devrek Belediyespor, ligin 3. Hafta maçında ise kendi saha ve seyircisi önünde Pazar günü saat 14:00’da lider Silivrispor’u konuk edecek. Temsilcimiz bu önemli maçtan galibiyet ile ayrılarak ligde ikide iki yaparak zirve yarışını sürdürmek istiyor. 

TARAFTAR MAÇA AKIN EDECEK

Pazar günü saat 14:00’da Devrek ilçe Stadı’nda Lider Silivrispor’u ağırlayacak olan Devrek Belediyespor’da bu önemli maçta taraftarların stadı tıklım tıklım doldurmasını bekleniyor. Taraftarların tribünleri doldurması ve takıma destek vermesi acısından Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’ta sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, taraftarların Devrek Belediyespor’u bu önemli maçta yalnız bırakmaması ve tribünleri doldurmasını istedi.

3 PUANLA  3. SIRADA

İlk haftayı bay geçen ve ikinci hafta maçında ise deplasmanda Beyköy Belediyespor’u 1-0 yenerek galibiyetle başlayan ve 3 puanla 3. sırada yer alan Devrek Belediyespor, lider Silivrispor’u yenerek zirveye bir  adım daha yaklaşmak istiyor.

MAÇI EMRE COŞKUN YÖNETECEK

Pazar günü saat 14:00’da Devrek İlçe Stadı’nda lider Silivrispor’u konuk edecek olan Devrek Belediyespor’un maçını İstanbul Bölgesi Bölgesel Hakemi Emre Coşkun yönetecek. Coşkun’un yardımcılıklarını ise İhsan Öncü ve Burak Şensoy yapacak. 4. Hakem ise Sedef Altuntepe olarak belirlendi.

Editör: TE Bilişim