BAL’da 5. Haftanın maçlarının hakemleri açıklandı. 28 Kasım Pazar günü Devrek Belediyespor-Kdz. Ereğli Belediyespor derbi maçını Hakan Tezcan yönetecek.
Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup’ta ligin 5’,nci hafta maçında Zonguldak derbisinde Devrek Belediyespor- Kdz. Ereğli Belediyespor karşılaşması oynanacak.  
Merkez Hakem Kurulunun açıklamasına göre, Devrek İlçe Stadı’nda oynanacak olan ve 28 Kasım Pazar günü saat 14.00'da başlayacak olan derbiyi İstanbul Bölgesi hakemlerinden Hakan Tezcan  yönetecek.
Tezcan’ın  yardımcılıklarını Resul Kocameşe ve Muhammed Yiğit Yılmaz üstlenecek. Derbinin dördüncü hakemi ise Cemal Nair olacak. 
DEVREK BELEDİYESPOR 5 PUANLA 4’ÜNCÜ SIRADA
Devrek Belediyespor 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik alırken yenilgi yüzü henüz görmezken, topladığı 5 puanla 4’üncü sırada yer  alıyor. Kırmız-Beyazlı ekip rakip filelere 2 gol atarken, kalesinde ise 1 gol gördü.
KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR 7 PUANLA 4’ÜNCÜ SIRADA
Kdz. Ereğli Belediyespor ise 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgiyle 7 puan topladı. Eflatun-Beyazlı ekip rakip filelere 10 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü.
KAYBEDEN ŞAMPİYONLUK ŞANSINI YİTİRİR
Her iki takımda şampiyonluk şansını sürdürmek için sahaya mutlak galibiyet için çıkacakken, yenilen takımın ise şampiyonluk şansı bitecek. Özellikle derbiden beraberlik çıkması halinde ise iki takımda şampiyonluk şansı tamamen zora sokacak.  
BEYKOZSPOR 1908 A.Ş.- KİLİMLİ BELEDİYESPOR MAÇINI ALİ ARTUN ÖZDEMİR YÖNETECEK
Pazar günü Beykoy Stadı’nda saat 14:00’da oynanacak olan Beykozspor 1908 A.Ş.- Kilimli Belediyespor maçını Ali Artun Özdemir yönetecek. Özdemir’in yardımcılıklarını ise Deniz Ersin Çelik, Murathan Çomoğlu yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Turan Çakıl olarak açıklandı.  
HARUN AYDOSLU İLK MAÇINA ÇIKACAK
Bu önemli maç öncesinde temsilcimiz Kilimli Belediyespor, Faruk Bahadır yönetiminde 3 maçta 1 beraberlik 2 yenilgi ile 1 puanla 8. sırada yer alıyor. Temsilcimiz kalesinde 5 gol gördü, rakip filelere ise sadece 1 gol atabilmişti.  Alınan  kötü sonuçlar sonrasında Kilimli Belediyespor yönetimi  Faruk Bahadır ile yolları ayırarak takımın başına Harun Aydoslu’yu getirdi. Aydoslu geçen hafta imzayı atarak takımla birlikte çalışmalara başlarken,  sarı-siyahlı ekibin 4. Hafta maçını BAY geçirmesi nedeniyle hem oyuncuları tanıma fırsatı buldu hemde iyi bir çalışma şansı buldu.  Aydoslu ilk maçına çıkacakken, Beykozspor 1908 A.Ş. karşısında  takımı nasıl bir sonuçla ayrılacağı da merak konusu oldu.  
BEYKOZSPOR 1908 A.Ş’NİNDE KİLİMLİ BELEDİYESPOR’DAN BİR FARKI YOK
Beykozspor 1908 A.Ş. ‘de  temsilcimiz Kilimli Belediyespor gibi ligde henüz galibiyeti bulunmuyor. İstanbul temsilcisi çıktığı 4 karşılaşmada 2 beraberlik 2 yenilgi ile alırken, 2 puanla 7’inci sırada yer alıyor. Beykozspor 1908 A.Ş. 4 maçta kalesinde 4 gol görürken, rakip filelere ise 1 gol kaydedebildi.  
İŞTE 5. HAFTA MAÇLARININ HAKEMLERİ
Beyköy Stadı: Saat: 14:00 Beyköy Belediyespor-Maltepespor    (Hakem: Muhammed Abbas Onaylı )
Beykoy Stadı:  Saat: 14:00 Beykozspor 1908 A.Ş.- Kilimli Belediyespor (Hakemler: Ali Artun Özdemir)
Şenlikköy Stadı:  Saat: 14:00 Bakırköyspor- Çilimli Belediyespor Hakemler:  Aytaç Çobanoğlu)
Devrek İlçe Stadı:  Saat: 14:00  Devrek Belediyespor- Kdz. Ereğli Belediyespor (Hakemler: Hakan Tezan )
BAL 7.BÖLGE 1.GRUP’TA PUAN DURUMU
1.SİLİVRİSPOR                             10
2.ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR            9
3.KDZ.EREĞLİ BELEDİYE SPOR  7
4.DEVREK BELEDİYESPOR          5
5.BAKIRKÖYSPOR                         4
6.MALTEPESPOR                           3
7.BEYKOZSPOR 1908 A.Ş.            2
8.KİLİMLİ BELEDİYESPOR            1
9.BEYKÖY BELEDİYESPOR          1

Editör: TE Bilişim