BAL 7.Bölge 1.Grup’ta mücadele eden Zonguldak temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. 
2021-2022 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup’ta mücadele eden Devrek Belediyespor, Kilimli Belediyespor ve Ereğli Belediyespor’un maçlarını yönetecek hakemler Bölgesel Kurul tarafından açıklandı.
6. hafta maçında Pazar günü saat 14:00’da kendi saha ve seyircisi önünde Bakırköyspor’u konuk edecek olan Kilimli Belediyespor maçını Bakırköy Bölgesi Bölgesel Hakemi Metin Ataş yönetecek. Ataş’ın yardımcılıklarını ise Mustafa Altuntaş ve sinan Bilgin yapacak. 4. Hakem ise Berat İnekcioğlu olarak belirlendi.
Bir diğer temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor’da kendi saha ve seyircisi önünde Pazar günü saat 14:00’da  konuk edeceği Beyköy Belediyespor müsabakasını İstanbul Bölgesi Bölgesel Hakemi İlkay Selçik yönetecek. Selik’in yardımcılıklarını ise Mesude Kip ve Umut Dolaş yapacak. 4. Hakem ise sinan Karakaş olarak belirlendi.
Ayrıca deplasmanda saat 14:00’da lider Çilimli Belediyespor’a konuk olacak olan  ile karşılaşacak olan Devrek Belediyespor maçını ise İstanbul Bölgesi Bölgesel Hakemi Abdüssamet Ulutaş yönetecek. Ulutaş’ın yardımcılıklarını ise Şivan Kesici ve Abdurrahman Kocatürk yapacak.  4. Hakem ise Muhammed Ömür olarak açıklandı.