Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor’da Kulüp Başkanı Deniz Atmaca, yeni sezon öncesinde başkanlık görevi ve istifa ettiği öğrenilen bir çok yönetici hakkında açıklamalarda bulundu.

Z HABER’e konuşan Kulüp Başkanı Deniz Atmaca, babasının sağlık sorunları nedeniyle yeni sezon öncesinde görevi bırakmayı düşündüğünü ve mevcut yönetimden birinin başkan olmasını istediğini dile getirdi.   

Başkan Deniz Atmaca yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “ Dün yapmış olduğumuz toplantıya yaklaşık 10 üyemiz katıldı. Babamın rahatsızlığı nedeniyle kulüp başkanlığını bırakmak istediğimi kendileriyle paylaştım, istifamı sundum. Yöneticilerimize kulüp başkanını içimizden seçebileceğimizi söyledim. Ancak biz yönetim olarak 25 kişiyiz. Diğer 15 yönetimci arkadaşımın da görüşlerini alarak net bir karar vereceğiz.

Ancak ben sağlık sorunları nedeniyle başkanlığı bırakmak istiyorum. Her şeyin hayırlısı olsun. Duruma göre kongre kararı alacağız, kulübün önünü açacağız, istifa kabul olmazsa da yine elimizden geleni yapmaya devam ederiz. Ancak ben kararlıyım.” dedi.

Ayrıca bir çok yöneticinin de İstifa ettiği konusuna da açıklık getiren Başkan Atmaca, yapılan toplantıda isita ediyorum diyen oldu ancak kulübe iletilen resmi olarak herhangi bir imzalı istifa dilekçesi olmadığını söyledi. 

Editör: TE Bilişim