TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, ligin 5.  haftasında Nazilli Belediyespor karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyeti değerlendirdi.

Kırşehir Belediyespor galibiyeti sonrasında kendi saha ve seyircisinin önünde Nazilli Belediyespor karşısında mutlak kazanmak için sahaya çıktıklarını belirten Demir, ‘’Çok iyi oynadık. İkinci golü atabilseydik, daha iyi bir müsabaka izletebilirdik ama 1-0 olunca rakip de biraz zorladı. Gol de yiyebilirdik ama baktığın zaman daha üstün oynadık. Hak ettiğimiz galibiyeti aldık.’’ diye konuştu.

Çarşamba günü deplasmanda oynanacak olan Ankara Demirspor maçı hakkında da konuşan Demir, kendilerini zor bir maç beklediğini,  ancak Ankara Demirspor karşısına mutlak sahaya puan ve puanlar için çıkacaklarını dile getirdi. 

Öte yandan Demir, alınan Kırşehir Belediyespor ve Nazilli Belediyespor maçı sonrasında kamuoyunda şampiyonluk konuşulması hakkında açıklık getirdi. Demir, ’’Daha önümüzde çok maç var, o yüzden 1-2 maç kazandık diye birincilik falan olmuyor,  ya da 1-2 maç kaybedince küme düşülmüyor. Hemen şampiyonluğu konuşmak doğru değil. Bir iki maç kazanıp kaybetmekle lig bitmiyor. Bu çocukların desteğe ihtiyacı var. Bu konuşmalar bizim dengemizi bozar, zarar görürüz.’’dedi.

‘’HAK ETTİĞİMİZ GALİBİYETİ ALDIK’’

Nazilli Belediyespor karşısında oynanan futbol ve alınan galibiyetten ötürü mutlu olduğunu belirten Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, ‘’ Çok iyi oynadık. İkinci golü atabilseydik, daha iyi bir müsabaka izletebilirdik ama 1-0 olunca rakip de biraz zorladı. Gol de yiyebilirdik ama baktığın zaman daha üstün oynadık. Hak ettiğimiz galibiyeti aldık.’’dedi. 

‘’ŞUAN İÇİN ŞAMPİYONLUĞU KONUŞMAK DOĞRU DEĞİL’’

Alınan Kırşehir Belediyespor ve Nazilli Belediyespor maçı sonrasında kamuoyunda şampiyonluk konuşulduğunu ve bununda çok erken olduğunu belirten Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, ‘’Daha önümüzde çok maç var, o yüzden 1-2 maç kazandık diye birincilik falan olmuyor,  ya da 1- 2 maç kaybedince küme düşülmüyor. Hemen şampiyonluğu konuşmak doğru değil. Bir iki maç kazanıp kaybetmekle lig bitmiyor. Bu çocukların desteğe ihtiyacı var. Bu konuşmalar bizim dengemizi bozar, zarar görürüz.’’ifadelerine yer verdi.  

‘’ŞARTSIZ KOŞULSUZ BU ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKALIM’’ 

Cafer Aydın’dan görevi devralması sonrasında çıktığı iki maçta da oynattığı futbol ve aldığı galibiyetlerle göz dolduran, ayrıca oyuncularına güven aşılayan Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, ‘’Çocuklara futbolun bir mücadele oyunu olduğunu ve mücadele oyunu istediğimi söyledim. Çocuklar ne yaptığını bildiği zaman, hocanın ne istediğini bildiği zaman daha iyi odaklanıyor. Yarın hata yapılabilir, olur böyle. Hata yapabilir. Şartsız koşulsuz bu çocuklara destek olalım diyorum ben sadece. Yarın yenilince köstek olmak yerine ne olursa olsun yüzde yüz yanında olalım, destekleyelim çocukları.’’dedi.

‘’ZORLU BİR MÜSABAKA BİZİ BEKLİYOR’’

Ligin 6. Hafta maçında Çarşamba günü deplasmanda oynanacak olan Ankara Demirspor maçı hakkında konuşan Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, ‘’ Ankara’nın oturmuş bir kadrosu var. Şuana kadar 1 mağlubiyetleri var. Zorlu bir müsabaka bizi bekliyor. Onlar da ister istemez bir çıkış yapmak isteyecektir, diye düşünüyorum. Bizde zorlu deplasmanda puan ve puanlar almak istiyoruz.’’dedi. 

HAKAN ÇEVİK VE OYUNCULARI TEBRİK ETTİ

Tecrübeli defans oyuncusu Hakan Çevik’in Nazilli Belediyespor’a atmış olduğu jeneriklik golü nedeniyle tebrik eden Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, ‘’ Hakan Çevik’in güzel golü nedeniyle tebrik ediyorum. Tabi golü Hakan atmış yada diğerleri bu önemli değil. Önemli olan kazanmak. Hem Hakan’ı hemde diğer oyuncularımı oynamış oldukları oyun ve galibiyetten ötürü tebrik ediyorum.’’dedi.

Demir ayrıca, Ankara Demirspor maçı öncesinde Ercüment dışında sakat ve cezalı oyuncularının bulunmadığını söyledi.

Editör: TE Bilişim