Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yarın saat 13.00’da Ziraat Türkiye Kupası 3.tur maçında Devrek İlçe Stadı’nda 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliğispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamlayarak maçın başlama saatini beklemeye başladı.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Kırmızı lacivertli futbolcular, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda teknik adam Mustafa Dalcı yönetiminde yaptığı son taktik idmanı ile Darıca Gençlerbirliğispor maçı hazırlıklarını tamamladı.

KUPA DA SÜRE ALMAYAN OYUNCULAR OYNAYACAK
Mustafa Dalcı, ‘’Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında oynamayan oyuncularımız için iyi bir sınav olacak. Oynamayan tüm genç oyuncularımızı o maçta değerlendireceğiz. Onlarda sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edecekler. O maçta da tur atlayıp, gidebileceğimiz yere kadar gidebilmeyi düşünüyoruz" dedi.

8 HAFTA SONRA KALEYE GEÇİYOR
Zonguldak Kömürspor’un takım kaptanı olan ve sakatlığı nedeniyle 8 haftadır forma giyemeyen Kaleci Sinan Ören, sakatlığı geçmesinin ardından teknik adam Mustafa Dalcı tarafından yarınki Darıca Gençlerbirliği maçında takım kaptanı olarak sahada yerini alması bekleniyor.

HER İKİ TAKIMIN İSTATİSTLİĞİ AYNI
Zonguldak Kömürspor, lig de oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi ile 6 puanla 13. sırada yer alıyor. Daracı Gençlerbirliği ise oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi ile 6 puana 14. sırada yer alıyor.