Ligin 7. hafta maçında 28 Ekim Çarşamba (bugün) saat 15.00'da oynanması gereken maçın, Kahramanmaraşspor'un 3 Teknik heyet, 2 kulüp personeli ve 18 futbolcu olmak üzere toplamda 23 kişi koronavirüse yakalanması nedeniyle Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Mustafa Dalcı, maç hakkında Zhaber'e özel açıklamalarda bulundu. 
24 saatir yollarda rezil olduklarını belirten Dalcı, " Federasyon bunun altından nasıl kalkacak merak ediyorum. Bu durumlarda lig nereye kadar gider bunu da bilmiyoruz" ifadelerine yer verdi. 
BU LİG NEREYE KADAR GİDER BİLMİYORUZ
Kahramanmaraşspor'da 23 kişinin Koronavirüse yakalanması ve maçın iptal olması nedeniyle  açıklama yapan Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, "Yorucu bir yolculuktan sonra Kahramanmaraş'a geldik. Ancak Kahramanmaraşspor takımından 23 kişi koronavirüse yakalanınca dolayısıyla da maç ertelendi. Şu anda yola çıktık Zonguldak'a dönüyoruz. 24 saatir yollarda rezil olduk. Nasıl sabah olacak bende anlamadım. En önemlisi de federasyon bunun altından nasıl kalkacak merak ediyorum. Bu durumlarda lig nereye kadar gider bunu da bilmiyoruz. Şuan yoldayız ve sabah saatlerinde Zonguldak'ta olmayı hedefliyoruz. Biraz dinlendikten sonra  bugün öğleden sonra 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarına  başlayacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim