TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da 18. hafta maçında alınan 0-0’lık Tarsus İdmanyurduspor maçı sonrasında soyunma odasında yönetici ile tartışan Şahin Ali ve Berat Vardal  kadro dışı bırakılmıştı.
Şahin Ali ve Berat Vardal’ın  kadro dışı kalması sonrasında Kırmızı-lacivertli takımda devre arasında çok sayıda futbolcu ile yolların ayrılacağı iddia edildi.  
Türkiye'nin ilk yerli Blockhain ağı CriptoSwaps’la yapılan anlaşma ile Zonguldak Kömürspor, önemli düzeyde gelir elde etti. Aynı sistemle yıl sonuna kadar kazanılması planlanan yaklaşık 20 milyon liranın belli bir kısmı ile de kırmızı-lacivertli yönetimin özellikle önümüzdeki sezona ciddi yatırım yapması bekleniyor. 
Blockhain ağı CriptoSwaps’den gelecek olan para ile devre arasında önce futbolcuların ücretleri ödenecek. Ardından ise Kırmızı –lacivertli yönetim ikinci devreye daha  güçlü girmek için transfer çalışmalarına başlayacak.    
Öte yandan Teknik Direktör Şenol Demir ise  futbolcu alınmadan mevcut forma giyen oyuncuların gönderilmesi kararına sıcak bakmadığı öğrenildi. 
Devre arasında yapılacak transferler sonrasında yönetim teknik direktör Şenol Demir ile toplantı yaparak takıma katkısı olmayan oyuncularla yolların ayrılmasını isteyecek.  
Özellikle Zonguldak Kömürspor yönetimi, başta golcü oyuncu olmak üzere toplam 7-8 transfer yapması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim