Zonguldak Birinci Amatör Küme Merkez Grubu ekiplerinden Beycuma Cezaevispor’da yönetim, İdari menajer ve teknik adam Mustafa Aydın’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.  
Yeni sezon öncesinde İç transferde 9 oyuncu ile anlaşmasının ardından geçtiğimiz cumartesi günü dış transferde  Emre Taşçı ile Miraç Hamzaçebi ile anlaşarak kadrosuna katan Beycuma Cezaevispor yönetimi, bugünde yine dış transferde geçen sezon Karamanspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Muhammet Baş ile ön libero Kamuran Selver ile anlaşma sağladı.  
Genç oyuncular bugün Beycuma Cezaevispor İdari menajer ve teknik adamı Mustafa Aydın ile bir arya gelerek bir görüşme yaptılar. Yapılan görüşme sonrasında her iki oyuncuda her konu da anlaşarak kendilerini Beycuma Cezaevispor’lu yapan imzayı attılar.  
Beycuma Cezaevispor şuana kadar iç transferde 9 dış transferde ise 4 oyuncu olmak üzere toplam 13 oyuncuyu kadrosuna kattı.
Beycuma Cezaevispor yönetimi, İdari menajer ve teknik adam Mustafa Aydın’ın raporu doğrultusunda şampiyon olacak kadroyu kurma adına transfer çalışmalarına aralıksız olarak devam edecek.  
Beycuma Cezaevispor idari menajer Mustafa Aydın transferler hakkında konuşarak şu ifadelere yer verdi: Transfer çalışmalarımız devam ediyor. eksik ve gerekli olan bölgeler için görüştüğümüz bir çok oyuncu var inşallah lige kaliteli ve güzel bir takım kurup başlamak istiyoruz. ”dedi.

Editör: TE Bilişim