Temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü, Cuma günü ilk maçında Günseven Şalgam Ereğli’ye 3-0, ikinci maçında Cumartesi günü ise Havran Fatih Beldiyespor’a 3-0 mağlup oldu. Üçüncü ve son maçında bugün Adana Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan MFA Zonguldak Spor Kulübü, rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyarak müsabakadan 3-1 galip ayrılarak turnuvayı tamamladı.  

Çeyrek finale yükselen takımlar 4-6 Mart tarihlerinde Mersin ve Amasya’da oynanacak yarı final etabında gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, final grubunda oynamaya hak kazanacak. 11-13 Mart tarihlerinde Mersin’de yapılacak final grubu maçlarında oynayacak 8 takımdan 4’ü Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi’ne yükselecek.

MFA Kurucu Ortak, Genel Müdürü ve Kulüp Başkanı Fatih Furtun, takımı sezon boyunca yalnız bırakmayan tüm Zonguldak’a teşekkür ederken, kendilerine play-off heyecanı yaşatan, teknik heyet ve oyuncuları da tebrik etti. Başkan Furtun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Büyük hayallerimiz vardı, onları gerçekleştirecek gücümüz de. Olmadı, olmayınca olmuyor. Çok üzgünüz. Bizim için play off’lar sona erdi. Şehrimize bu heyecanı yaşatan Kömürün Kızlarına ve teknik ekibe, onları hiç bir zaman yalnız bırakmayan seyircilerimize, özellikle de Dark Side taraftar gurubuna, gönlü bizimle olan destekçilerimize ve sponsorlarımıza teşekkür ederiz. İyiki varsınız.”dedi
PUAN DURUMU 

TOPLU SONUÇLAR

Editör: TE Bilişim