Bölgesel Kadınlar Voleybol Ligi’nde Zonguldak’ta ilk grup müsabakasını namağlup şampiyon tamamlayan temsilcimiz Çaydeğirmeni Belediyespor, 2. Lig yolunda Bolu' da 21-23 Haziranda oynayacağı maçlara çevirdi.

Pazartesi itibariyle başlayacak olan müsabakalarda Düzce Gençlik Hizmetleri, Kocaeli İzmitspor ve Sakarya Gelişimspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Çaydeğirmeni Belediyespor, bu önemli maçları kazanarak ilk kez katıldığı ligde 2. Lige yükselmek istiyor.

Bolu'ya hareket öncesinde Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, bu sabah takımla birlikte kahvaltıda bir araya geldi. Yapılan kahvaltı sonrasında ise Başkan Gebeş, Voleybol takımını beldeden Bolu'ya uğurladı.

TAKIMIMA GÜVENİYORUM
Bolu'da oynanacak olan önemli müsabakalar öncesinde takıma güvendiğini belirten Başkan Gebeş, "Hocalarımıza ve takıma Zonguldak’taki başarılarından dolayı, samimiyetlerinden ve yüreklerini ortaya koydukları için teşekkür ederim. Sonuna kadar maddi manevi takımımızla beraberiz, yanlarındayız. İnşallah Bolu'ya da giderek maçları da izleyeceğiz. Takımı yalnız bırakmayacağım. Takımımız Zonguldak'ta olduğu gibi Bolu’da da yeteneklerini ortaya koyarak, başarı olacaklarına inanıyorum. Morallerimiz yerinde. İnşallah Bolu’da şampiyon olacağız"dedi.

O ŞAMPİYONLUĞU ZONGULDAK'A GETİRECEĞİZ
Bolu’da şampiyon olarak 2. Lige yükselmek istediklerini belirten Başkan Gebeş,"Özellikle Zonguldak’ın hasret kaldığı şampiyonluğu Zonguldak’a getireceğiz. Zonguldak küllerinden yeniden doğacak. İnşallah bu başarı da Zonguldak’a örnek olacak. Bizim olduğumuz yerde başarısızlık gibi bir şey düşünülmesi mümkün değil, başarıya giden yolda emin adımlarla yürüyoruz. İnşallah da başarılı olacağız"dedi.

İŞTE PEŞ PEŞE OYNAYACAĞIMIZ MAÇLAR ŞÖYLE:
 

21 HAZİRAN PAZARTESİ

Saat 16.00 Bolu 17 Temmuz Spor Salonu: Düzce Gençlik Hizmetleri-Zonguldak Çaydeğirmeni Belediyespor. Saat 18.00 Bolu 17 Temmuz Spor Salonu: Kocaeli İzmitspor-Sakarya Gelişimspor

22 HAZİRAN SALI

Saat 16.00 Bolu 17 Temmuz Spor Salonu: Zonguldak Çaydeğirmeni Belediyespor-Kocaeli İzmitspor. Saat 18.00 Bolu 17 Temmuz Spor Salonu: Sakarya Gelişimspor-Düzce Gençlik Hizmetlerispor