Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör  Lig takımlarından Çaycumaspor, 2021-2022  futbol sezonunun açılışını gerçekleştirdi.
Çaycuma İlçe Stad'ında düzenlenen tören açılışı öncesi, altyapıdan sporcular Çaycumaspor marşı eşliğinde şehir turu gerçekleştirdi.
Adından ise saat 12:00’de Çaycuma Şehir Stadı’nda  futbolcu, yönetim ve teknik ekibin tanıtımı yapıldı. 
Çeşitli etkinliklerin yapıldığı törenin ardından Çaycumaspor, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Geredespor ile sezon açılışı maçında karşı karşıya geldi. 
Oldukça çekişmeli ve keyifli geçen müsabakada Çaycumaspor, Geredespor'u Yasin ve Emre'nin attığı gollerle 2-0 yenmeyi bildi. 
Taraftarı karşısında muhteşem bir sezon açılışı gerçekleştiren Çaycumaspor, Geredespor karşısında aldığı galibiyet başta olmak üzere oynanan futbol lig öncesinde taraftarı mutlu etti.
PROTOKOL SEZON AÇILIŞINDA 
Çaycumaspor'un sezon açılışına Ak Parti Zonguldak Milletvekil Ahmet Çolakoğlu, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı,İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, yanı sıra İlçe siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları yer aldı. 
KANTARCI MÜJDEYİ VERDİ 
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, önümüzdeki günlerde yarı olimpik yüzme havuzunun açılacağının müjdesini de verdi. Konuşmasına Çaycuma’nın çok güzel bir yer olduğunu ifade ederek başlayan Başkan Kantarcı, “Bunu yalnızca Çaycuma’mızın coğrafyasında, şehirleşmesinde değil, tribünlerde de görüyoruz. Biriz, beraberiz, barış ve kardeşlik içerisinde Çaycuma’da yaşıyoruz. Çaycuma bölgenin en güzel, en sağlıklı gelişen yerleşimi olma yolunda. Bunun en büyük halkasını da spora verilen değer oluşturuyor.  Görüyorsunuz çevrede devletimizin, belediyemizin her türlü sporun yapılabileceği niteliklere sahip tesisleri var. Yakında yüzme havuzumuzu da hizmete sokacağız. Birçok ilde bile olmayan bu tesisleri daha da çoğaltmak, daha da geliştirmek istiyoruz” dedi. 
BEN HER ŞEYDEN ÖNCE FAİR PLAY DİLİYORUM
Yaratılan sinerjiden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Kantarcı, “Sayın milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu aramızda. İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz öz be öz Çaycumalı. Çaycumaspor’u hepimizden daha iyi tanıyan ve emeği olan birisi. Bu kadrolarla, bu gayretlerle, Çaycuma, birçok konuda olduğu gibi sporun da başkenti olacak. Ben buna yürekten inanıyorum. Çaycumasporumuzun bu sezon olsun, önümüzdeki sezonlarda olsun çok daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Ben her şeyden önce fair play diliyorum” dedi.
BU SENE ÇOK UMUTLUYUM
Sporun her dalının önemli ama futbolun yerinin apayrı olduğunu da söyleyen Kantarcı, sözlerini, “Çaycumaspor daha önce ikinci lige kadar çıkmıştı, yeniden aynı başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Çok güzel günler göreceğiz. Ben bu sene çok umutluyum. Uzun zamandır göremediğimiz birlik beraberlik ruhunu Teoman Temelkuran arkadaşımızın liderliğinde, Deniz kardeşimin mutfaktaki değerli çalışmalarıyla yakaladığımızı görüyorum. Tüm Çaycuma her şeyiyle, resmi kurumları, bütün vatandaşları, sivil toplum kuruluşlarıyla müthiş bir birlik ve beraberlik ruhu içinde. Çaycuma stadı da yenilendi, emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra bir Avrupa kentinde olan maçlar gibi olacak Çaycumasporun maçlarında herkesi statta görmeyi arzu ediyorum”  diyerek tamamladı.

Editör: TE Bilişim