Çaycumaspor,  yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, transfer çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor. 

Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Çaycumaspor, teknik adam Uğur Terzi yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda bu sabah Çaycuma ilçe Stadı’nda yapılan idmanda futbolcular ısınma ve istasyon koşuları ile açma germe çalışmasıyla başladı. 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapılan antrenman, yarı sahada oynanan çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi.

İÇ VE DIŞ TRANSFERDE KADROSUNA 16 OYUNCU KATTI

Bu sezon güçlü bir kadro kurarak şampiyonluğu hedefleyen Çaycumaspor’da yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor. Çaycumapor yönetimi, teknik adam Uğur Terzi’nin raporu doğrultusunda  iç transferde şuana kadar 4 oyuncu ile anlaşırken, dış transferde ise 12 oyuncu ile anlaşma sağladı. Toplamda 16 oyuncuyu kadrosuna katan sarı-lacivertli yönetim transfer çalışmalarını da  aralıksız olarak devam ettiriyor.

OKAN MUSLU ÇAYCUMASPOR’DA

Şuana kadar kadrosuna 16 oyuncu kazandıran Çaycumaspor yönetimi, 17 transferlerini de gerçekleştirdi.  Sarı-lacivertli yönetim, İstasyon Gemicilerspor’un orta saha oyuncusu Okan Muslu ile anlaşma sağladı.  Genç oyuncu, Kulüp başkanı Teoman Temelkuran ile yaptığı görüşme sonrasında kendisini sarı-lacivertli yapan imzayı attı.

Editör: TE Bilişim