Zonguldak Deplasmanlı Amatör Lig Play-off’un 6. haftasında Çaycuma ilçe Stadı’nda oynanan ve 1-1 berabere biten Çaycumaspor ile Kozlu Belediyespor maçının ardından olaylar çıktı.
 

MAÇIN ARDINDAN ORTALIK KARIŞTI

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcular soyunma odasına gittiği esnada alınan bilgilere göre Kozlu Belediyespor’un kalecisi Burak Sezer, Çaycumasporlu Fatih Özkan’a sözlü olarak küfür ettiği gerekçesiyle ortalığın karıştığı öğrenildi. Yaşanan  bu olayın ardından Çevik kuvvetin araya girmesi jop ve biber gazı kullanmasıyla birlikte olaylar daha da büyüdü. Olayların çıkmasıyla birlikte maçın hakemleri saha içinde polis ekiplerinin korumasıyla birlikte bir süre bekletildi. Çaycumasporlu futbolcular bir süre saha içinde beklemesinin ardından soyunma odasına gittiği esnada yine olaylar devam etti. Bu sefer soyunma odasının önünde beklemekte olan çevik kuvvet ekibiyle futbolcular arasında sözlü tartışma yaşandı. O esnada sıkılan biber gazından bir bekçi etkilenerek 112 ambulansa çağırılarak olay yerinde tedavisi yapıldı.  Ayrıca Soyunma odasının camlarının kırılmasıyla çevik kuvvet ekibi olası bir olayın büyüme ihtimaline karşı soyunma odasının önünde bekletildi.Yaşanan olay sonrasında Çaycumaspor ve Kozlu Belediyespor takımları sahayı terk etmesiyle birlikte olaylar sona erdi.

KOZLU  5 MAÇ SONRASINDA PUAN KAYBETTİ

Play-off’ta ilk 5 karşılaşmasında 5 galibiyetle namağlup liderliğini sürdüren Kozlu Belediyespor 6. Hafta maçında zorlu deplasman olan Çaycumaspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda çok değerli 2 puan bıraktı.  Çaycumaspor ise Play-off lideri Kozlu Belediyespor’a puan kaybı yaşatan ilk takım oldu.

Bu beraberlikle Kozlu Belediyespor 16 puanla liderliğini sürdürürken, Çaycumaspor ise 7 puana yükseldi.

Editör: TE Bilişim