Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde faaliyetlerini sürdüren Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü, Voleybol ve futbol branşlarında da çalışmalarına başladı.
Pandemi sürecinden sonra çocukları ve sporu çok özlediklerini belirten teknik ekip ve kulüp yönetimi yenilenerek ve daha güçlü bir şekilde  kaldığı yerden devam etmek istiyor. 
Çaycuma’da  futbol ve voleybol branşları başta  olmak üzere taekwondo güreş, badminton, tenis ve atletizm gibi branşlarda da büyük katkı yapan Çaycuma Gençlerbirliği Spor kulübünun yönetim kurulu temsilcileri Gökhan Akirsan, Erkan Günel ve Bahadır Demirbaş sportif çalışmalarının başladığını bütün yaş gruplarında kayıtların devam ettiğini sosyal medya üzerinden paylaşılan iletişim numaralarından kendilerine ulaşılabileceğini ifade ederek, pandemi sonrası sporun çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimi açısından toparlayıcı ve katkı sağlayıcı önemli bir etken olduğunu söylediler.
Öte yandan işitme engelliler  masa tenisi Türkiye şampiyonasında Türkiye 5.si olan İrem Acar’a, antrenörleri başarılar diledi. Zonguldak’ta ve  Çaycuma da çocuklara ve spora hiç bir çıkar aramaksızın hizmet eden herkese teşekkür eden başkan ve yönetim kurulu Gençlerbirliği ailesinin büyümesini hedeflediklerini ifade ettiler.