05-07 Mart 2022  tarihlerinde Çankırı'da  düzenlenen Taekwondo liseler arası okullar grup müsabakalarında Sınav Koleji öğrencisi ve Gelikspor Kulübü' nün Milli Takım sporcusu Tuğra Ali Çakıcı, şampiyon oldu.
Taekwondo Milli Takım sporcusu olan Tuğra Ali Çakıcı, bir çok şampiyonluğu bulunurken, kariyerine ise bir şampiyonluk daha ekledi. 
Ayrıca Milli sporcu Tuğra Ali Çakıcı, Türkiye Şampiyonlukları olmak üzere uluslararası müsabakalarda da ülkemizi ve ilimizi temsil ederek dereceler elde etmişti.
Şampiyon olan Tuğra Ali Çakıcı ve derece elde eden diğer sporcuları ile gurur duyduğunu belirten  Zonguldak'ın Milli Antrenörü Emrah Demir,  sosyal medya hesabından açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi: "05-07 Mart 2022 tarihlerinde Çankırı’da düzenlenen liseler arası okullar grup müsabakalarında Sınav Koleji Öğrencisi ve Gelikspor Kulübü Milli Takım Sporcusu Tuğra Ali Çakıcı şampiyon oldu.  
Sınav koleji yetkilileri olmak üzere bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.  Aynı müsabakalarda mücadele eden sporcularım Yaren Karademir, Ali Çarşanba, Tuğberk Demir, Ali Turhan Çetin ve Arda Şentürk’ü de mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum."ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim