Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor’da yönetim, kongre ve görev dağılımı sonrasında teknik adam arayışlarına start verdi. 
Yeni sezonda Kdz. Ereğli Belediyespor’u şampiyonluğa taşıyacak bir teknik adam ile anlaşmak isteyen Eflatun-Beyazlı yönetim, Zonguldak’ın önemli teknik adamlarından biri olan Cahit Terzi başta olmak üzere diğer önemli isimler Yahya Aydın, Ramazan Silin, Gökhan Baladin ve Ufuk Uysal’ı gündemine aldı.  
Özellikle yönetim, bu 5 isim dışında basında çıkan teknik adam Sertaç Gezer ile görüşme yapıldığı ve yüzde 99 anlaşıldı haberinin ise gerçeği yansıtmadığı  ve Sertaç Gezer’in isminin listede bile olmadığı aldığımız bilgiler arasında.  
Ayrıca Kdz. Ereğli Belediyespor Tribün liderlerinden Burhan Önder, sosyal medya hesabından Sertaç Gezer hakkında açıklama yaptı. Özer yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: “Basında çıkan Kdz. Ereğli Belediyespor Sertaç Gezer ile anlaştı ismi tamamen asılsızdır. Yönetimin görüşmüş olduğu hocaların arasında dahi yok. Bilginize.” diyerek kamuoyunu bilgilendirdi.  
Öte yandan Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi, gündemine aldığı bu 5 teknik adamla önümüzdeki günlerde görüşeceği öğrenilirken, Zonguldak Kömürspor olmak üzere bir çok takımda şampiyonluk yaşayan  tecrübeli teknik adam Cahit Terzi’ye ise daha çok sıcak baktığı aldığımız bilgiler arasında. 
Eflatun-beyazlı yönetim, Cahit Terzi’nin Zonguldak Kömürspor ve Güzelorduspor’u BAL’da şampiyon yaparak 3. Lige çıkarması başta olmak üzere Bölgesel Amatör Ligi ve Ereğli’yi yakından tanıması ayrıca bir çok takımda görev yapması nedeniyle diğer 4 teknik adamdan 1 tık önde olduğu öğrenildi.  
Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi ilk görüşmesini teknik adam Cahit Terzi ile yapacağı ve Terzi’nin görevi kabul etmesi  özellikle şartlarda ise anlaşılması halinde Eflatun-beyazlı ekibin yeni teknik adamı Cahit Terzi olacak.
Ancak Cahit Terzi ile anlaşılmaması halinde ise Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi rotasını diğer 4 teknik adama çevirecek. 
Eflatun-Beyazlı yönetim kısa sürede teknik adamı belirleyerek transfer çalışmalarına  başlayacak.

Editör: TE Bilişim