Yeni sezona Ankara Kızılcahamam’da yaptıkları kamp çalışmalarıyla aralıksız devam eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor sabah ve akşam olmak üzere çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor.

Kamp ve takım hakkında açıklamalarda bulunan Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, verimli ve iyi bir kamp dönemi geçirdikleri belirterek, transfer çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

LİG ÖNCESİNDE HAZIR HALA GELECEĞİZ
Zonguldak sonrasında Ankara Kızılcıhamam kampının oldukça verimli geçtiğini dile getiren Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cafer Aydın, ‘’Ankara Kızılcıhamam kampımız oldukça verimli geçiyor. Günde çift idman yaparak hazırlanırken, biryanda da hazırlık maçlarımızda devam ediyor. Ligin başlamasına az bir süre kaldı. Bizde bu süreyi iyi geçirmek için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz.

Ayrıca hazırlık maçlarına da ağırlık veriyoruz. Kızılcahamam kampında iki maç oynadık. Bir galibiyet, bir yenilgi aldık. Alınan sonuçlar ölçü değil. Önemli olan bu müsabakalarda gördüğümüz eksikleri lig başlayana kadar gidermektir. Burada 2-3 hazırlık maçı daha oynayacağız. Bu hazırlık maçlarının ardından lig öncesinde ilk 11’de oynayacak oyuncularımızı da belirleyeceğiz. Şuan her şey güzel gidiyor’’dedi

3 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ
Transfer çalışmalarını da değerlendiren Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, "Yönetimle beraber transfer çalışmalarımız sürüyor.  Eksik olan bölgelere mutlak 3 transfer daha yapacağız. Bunlar forvet, orta saha ve kanat oyuncuları olacak.  Bu mevkilere yapacağımız transferlerle kadromuz daha da güçlü hale gelecek. Şuanda yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor.  Kısa süre içinde transferlerin gerçekleşmesini bekliyoruz"dedi.

Editör: TE Bilişim