Teknik Direktör Cafer Aydın yönetiminde Fener Sentetik Saha’da yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 top kapma, 6’ya 6 dar alan oyunu ve dayanıklılık koşusu yapıldı. Antrenman yarı saha da yapılan çift kale maç ve yan top çalışması ile tamamlandı.

Özellikle yapılan çift kale maçta,  oyuncuların hırslı ve istekli oluşu gözlerden kaçmazken, tecrübeli futbolcu Emre Kara attığı röveşata golü ile göz kamaştırdı.

Yapılan antrenman sonrasında Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cafer Aydın, Pendikspor maçında alınan 3-2’lik yenilgi ve Pazar günü saat 15.30’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak olan Uşakspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu. 

‘’HAKEM ALİM KANDEMİR’LE PUAN ALMA ŞANSIMIZ YOKTU’’

Pendikspor karşısında alınan 3-2’lik yenilgi hakkında konuşan Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cafer Aydın, ‘’ Ben şimdi mağlubiyetlere bahane üreten bir hoca değilim. İlk 45 dakikada bütün planlarımız yerinde, rakibe pozisyon vermedik. 15-20’nci dakikalarda yakaladığımız 4-5 pozisyonda çabuk kontra atağa çıkabilseydik, ilk 15-20 dakikada maçı koparabilirdik. Hakemin de art niyeti olması bizim oyuncuların temposunu düşürdü, bizi oynatmamak anlamında çaldığı düdükler ilk 45 dakikayı bizi oynatmamak üzerine, sonrası da penaltı.

İlk yarı takımımın oynadığı defansif oyundan memnunum ama ofansif anlamda memnun değilim. Final paslarından memnun değilim. İkinci 45 dakika başladıktan sonra kalemize 2 kere top geldi zaten,  bireysel hatalardan basit goller yedik. Buna rağmen oyunu çevirecek pozisyon bulduk. Verilmeyen golümüz verilse, 4’de  bulabilirdik. Maç ikinci yarı minimum 15 dakika falan durdu. Hakem 7 dakika uzattı, altı buçuk dakikada bitirdi. Maça takılıp kalmamak lazım ama oradan çıkaracak dersler de var. Daha istekli daha coşkulu rakibe göre mücadelede edeceğiz bundan sonra. o hakemle puan alma şansımız yoktu. ’ifadelerine yer verdi.  

‘’BİZ BUNA BAKMIYORUZ’’

Zonguldak Kamuoyunun bazıları Zonguldak Kömürspor yine altlarda mı oynayacak sözlerine bakmadıklarını dile getiren Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cafer Aydın, ‘’Kamuoyundaki gibi Zonguldak yine altlarda mı oynayacak, biz buna bakmıyoruz. Önemli olan bir başlangıç yapıp seri galibiyetler hedefliyoruz. Taraftarın biraz bu takıma destek olması gerek. Çok genç bir takımız. Geçen sene çok süre alan oyuncularımız yok ama çok yetenekli ve genç bir takımız. Her geçen gün üzerine koyarak gideceğiz. Seri galibiyetlere ihtiyacımız var.’’ifadelerine yer verdi

‘’OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM’’

Uşakspor maçı ile seri galibiyetlere başlayacaklarını dile getiren Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cafer Aydın, ‘’Özellikle bir başlangıç yapmamız lazım, hafta sonu ikinci yarıda oynadığımız Pendiskpor maçındaki futbolu oynarsak çok iyi bir skorla Uşakspor maçından galip ayrılacağımızı düşünüyorum. Oyuncularıma güveniyorum. Özellikle Şehrin gurur duyacağı, maçlarını izlemekten keyif alacağı ve her hafta üzerine koyarak gelişen bir Zonguldak Kömürspor görecek. ’ifadelerine yer verdi. 

‘’BİREYSEL HATALARA YAPACAK BİR ŞEY YOK’’

Akhisarspor ve Pendikspor karşısında defansta yapılan hataları da değerlendiren Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cafer Aydın, ‘’En büyük sıkıntımız çok genciz ve oyuncularımız geçen sene çok süre alabilmiş oyuncular değil. Bireysel hatalara yapacak bir şey yok, zamanla bunları aşacağız. Gün geçtikçe daha iyi olacağız. 1 tane yediysek 2 tane atacağız; futbol takım oyunu. Herkes hata yapacak, futbol hata oyunu. Süper Lig’de öyle hatalar var ki milyon dolarlık oyuncular yapıyor. Bizim oyuncularımız da elbette hata yapacak.’’ifadelerine yer verdi

Editör: TE Bilişim