TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin ilk hafta maçında saha ve seyircisi önünde Akhisarspor’a 1-0 mağlup oldu.

Kırmızı-Lacivertli ekibin Akhisarspor’a yenilmesinden çok teknik direktör Cafer Aydın’ın takımın başında olması gerekirken, maçı tribünden izlemesi futbol severleri şaşırttı. 

Teknik Direktör Cafer Aydın’ın geçen sezon Elaziğspor’u çalıştırırken, Sivas Belediyespor maçının sonunda çıkan olaylar nedeniyle PFDK tarafından 4 resmi maç ceza almış ve bu nedenle de  Zonguldak Kömürspor-Akhisarspor maçını tribünden izlemek zorunda kaldı. 

Özellikle Teknik Direktör Cafer Aydın’ın 4 maç ceza aldığını Zonguldak Kömürspor yönetiminde bilgisi olmadığı öğrenilirken, Cafer Aydın’ın ise iddiaya göre bunu da yönetime söylemediği öğrenildi.

Teknik Direktör Cafer Aydın’ın cezasını ise maç günü öğrenen yönetim, 1 maç cezalı olduğunu düşünürken,  4 maç ceza aldığını öğrenince şok yaşadı.

Akhisar maçı olmak üzere Pendik, Uşakspor ve Kırşehirspor maçlarında takımın başında olamayacak olan Teknik Direktör Cafer Aydın, ligin 5. hafta maçı olan Nazilli Belediyespor müsabakasında takımın başında yer alacak.  

Akhisarspor yenilgisi sonrasında son 3 önemli müsabakada sahada olamayacak olan Teknik Direktör Cafer Aydın’ın takımı ise bu 3 maçta nasıl bir sonuç çıkaracağı ise merak konusu oldu

Editör: TE Bilişim