Misli. Com 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da  Zonguldak'ta yapılan  ilk etap kamp çalışmaları sonrasında ikinci etap kamp çalışmaları için bugün saat 14:00'te kendi tesislerinden ayrılarak  Çaycuma İlçesine hareket etti.

Çaycuma’ya İlçesine hareket öncesinde bütçe ve  transfer hakkında açıklamalarda bulunan Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, "Eksik oyuncularımız var. 5-6 tane oyuncu ile görüşmeler devam ediyor. En çok parasal konuda sıkıntı çekiyoruz. Hem kulüp bütçesine uygun hem anlayışlı hem de katkı sağlayacak oyuncu arıyoruz" ifadelerine yer verdi.

AYIN 8'İNE KADAR ÇALIŞMALARIMIZI ÇAYCUMADA SÜRDÜRECEĞİZ

Zonguldak'ın ardından Çaycuma'da yapacakları 6 günlük çalışma sonrasında Ankara Kızılcahamam'a giderek kamp çalışmalarına devam edeceklerini belirten Teknik Direktör Cafer Aydın, "Ayın 8'ine kadar kamp çalışmalarımızı Çaycuma’da devam edeceğiz. Burada çimde idman yapacağız. Ankara’daki kampa daha hazır hale gelmeye çalışacağız." dedi.

5 OYUNCU İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

5 oyuncu ile görüşmelere devam edildiğini ve bu oyuncuların ise Ankara Kampına kadar bitmesini beklediğini belirten Teknik Direktör Cafer Aydın, "Eksik oyuncularımız var. 5-6 tane oyuncu ile görüşmeler devam ediyor. En çok parasal konuda sıkıntı çekiyoruz. Hem kulüp bütçesine uygun hem anlayışlı hem de katkı sağlayacak oyuncu arıyoruz.5 kişi düşünüyoruz, inşallah Ankara’daki kamp tarihine kadar bunları da halledersek Ankara’daki kampa takım halinde başlamış oluruz." dedi.

ACİL TRANSFER LAZIM

Özellikle 5  tane acil transfer yapmaları gerektiğini dile getiren Teknik Direktör Cafer Aydın, "Acilen bize 5 tane daha profesyonel oyuncu lazım. İnşallah Ankara’daki maç kampına kadar bu transferleri halledeceğiz." dedi.

KADRODA ŞUANDA 22 OYUNCU BULUNUYOR

Şuanda takımda altyapı oyuncuları ile kadroda 22 kişinin olduğunu belirten Teknik Direktör Cafer Aydın, "Şuanda 22 kişilik bir takımız. Burada altyapıdan da oyuncularımız var. İç ve dış transferde 16 oyuncumuz bulunuyor geri kalan oyuncular ise altyapı oyuncuları" olduğunu dile getirdi.