Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig Play-Off E Grubu’nda Eskişehir’de ilk iki maçında Gülseven Şalgam Ereğlispor’a 3-0 ve Havran Fatih Belediyespor’a da 3-0 yenilerek çeyrek final maçlarına veda eden MFA Zonguldak Spor Kulübü’nde Başkan Fatih Furtun, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 
MFA Kurucu Ortak, Genel Müdürü ve Kulüp Başkanı Fatih Furtun, takımı sezon boyunca yalnız bırakmayan tüm Zonguldak’a teşekkür ederken, kendilerine play-off heyecanı yaşatan, teknik heyet ve oyuncuları da tebrik etti. 
Başkan Furtun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Büyük hayallerimiz vardı, onları gerçekleştirecek gücümüz de. Olmadı, olmayınca olmuyor. Çok üzgünüz. Bizim için play off’lar bugün matematik olarak sona erdi. Devam eden takımlara başarılar dileriz. Şehrimize bu heyecanı yaşatan Kömürün Kızlarına ve teknik ekibe, onları hiç bir zaman yalnız bırakmayan seyircilerimize, özellikle de Dark Side taraftar gurubuna, gönlü bizimle olan destekçilerimize ve sponsorlarımıza teşekkür ederiz. İyiki varsınız.”dedi