4 Mart Perşembe günü 14.00’da Devrek İlçe Stadı’nda oynanacak olan Zonguldak Kömürspor- Kahramanmraşspor karşılaşmasını Ankara Klasman Hakemi Burak Olcar yönetecek. Olcar’ın yardımcılığını ise Sivas Klasman Yardımcı Hakemi Tolga Dede ve Ankara Klasman Yardımcı Hakemi Vedat Hoşnam yapacak.  Müsabakada Ankara Klasman Hakemi Emre YülseL ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR MAÇINDA 6 KEZ GÖREV YAPTI

Tecrübeli hakem Burak Olcar, 7 Ekim 2018 yılında Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanan Zonguldak Kömürspor ile Fatih Karagümrük maçını yönetti. Bu önemli maçta Zonguldak Kömürspor, Fatih Karagümrük’ü 3-1 mağlup etmişti. 

Olcar, 5 Mayıs 2018 yılında deplasmanda oynanan Nazilli Belediyespor- Zonguldak Kömürspor maçında 4. Hakem olarak görev yaptı. Bu maçta ise Nazilli Belediyespor, Zonguldak Kömürspor’u 4-1 mağlup etti.

12 Kasım 2017 tecrübeli hakem Burak Olçar, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanan Zonguldak Kömürspor- Pendikspor maçını yönetti. Bu önemli maçta Zonguldak Kömürspor, Pendikspor’u 2-0 mağlup etti. 

15 Ekim 2017 Yılında yine  Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanan Zonguldak Kömürspor- Bandırmaspor maçında 4. Hakem olarak görev yaptı. Bu maçta ta  Zonguldak Kömürspor, Bandırmaspor’u 2-0 mağlup etti. 

21 Eylül 2016 yılında Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanan Zonguldak Kömürspor-  Şanlıurfaspor maçını yönetti. Bu maçta temsilcimiz evinde Şanlıurfaspor’a 2-1 mağlup oldu.

11 Eylül 2013 yılında Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanan Ziraat Türkiye Kupasında Zonguldak Kömürspor- Bartınspor maçını yönetti. Bu önemli maçta temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Bartınspor’u 4-3 yenerek bir üst tura çıkmıştı.

MAÇLARIN SAATLERİ DEĞİŞTİ

Saat 14.00 Devrek İlçe Stadı: Zonguldak Kömürspor-Kahramanmaraşspor (Burak Olcar-Ankara)

Saat 14.00 Yusuf Ziya Öniş Stadı: Sarıyer-Sancaktepe FK (Gökhan Alkayalar-Edirne)

Saat 14.00 Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı: Hacettepespor-Erzincanspor (Fatih Tokail-İzmir)

Saat 14.00 Uşak 1 Eylül Stadı: Uşakspor-Hekimoğlu Trabzon (Batuhan Gültek-Malatya)  

Saat 14.00 Mümin Özkasap Tesisleri: Manisa FK-Ankara Demirspor (Oğuzhan Aksu-Mersin)

 Saat 14.00 Gümüşhane Yenişehir Stadı: Gümüşhanespor-Amed Sportif (Hüseyin Gökberk Arslan-Manisa)

Saat 14.00 Zafer Stadı: Afyonspor-İnegölspor (Hamit Basık-Hatay)

Saat 14.00 Çorum Şehir Stadı: Çorum FK-Ergene Velimeşespor (Muhammet Ali Metoğlu-Rize)

Saat 14.00 Kocaeli Stadı: Kocaelispor-Niğde Anadolu FK (Mustafa Aydın-Konya)

Editör: TE Bilişim