TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 34. hafta maçında 9 Nisan Cumartesi (Yarın) saat 15.00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda play-off mücadelesi veren İzmir temsilcisi Bucaspor ile 3 puan için karşı karşıya gelecek. 
Bucaspor karşısında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bu önemli maç öncesinde bugün  fener sentetik sahada yaptığı ter idmanı ile hazırlıklarını tamamlayarak yarın oynanacak olan karşılaşmanın başlama saatini beklemeye başladı. 
Bu önemli karşılaşma öncesinde temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde oynadığı 28 karşılaşmada 8 galibiyet, 9 beraberlik, 11 yenilgi ile 33  puanla 14. sırada yer alıyor. Kırmızı-lacivertli ekip 28 maçta rakip filelere 30 gol kaydederken, kalesinde ise 36 gol gördü.

Konuk ekip Bucaspor  ise oynadığı 30 karşılaşmada 13 galibiyet, 7 beraberlik, 10 yenilgi ile 46  puanla 4. sırada yer alıyor. İzmir  temsilcisi rakip filelere 46  gol kaydederken, kalesinde ise 38 gol gördü. 

MHK, Zonguldak Kömürspor- Bucaspor karşılaşmasını İstanbul  bölgesinden klasman hakem Yalçın Taşkınfurat’ı görevlendirdi. Taşkınfurat’ın  yardımcılıklarını ise Selim Şenöz ve Çağrı Ateş yapacak. Maçın 4. hakemi ise Erdoğan Özkaya olacak.

Editör: TE Bilişim