2021-2022 Futbol sezonunda Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup´ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'a Zonguldak Belediyesi tarafından alt yapı ve A takımın  idmanlara rahat gidebilmesi için takım otobüsü hediye etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'ı geçtiğimiz günlerde ziyaret eden Zonguldak Kömürspor yöneticileri, Başkan Alan'dan Zonguldak Kömürspor´a takım otobüsü sözü almıştı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan´ın talimatı ile Zonguldak Belediyesine ait araç kırmızı-lacivertli renklere kaplandı. Takım otobüsünün üzerinde ise emeğin başkenti Zonguldak ve Zonguldak Kömürspor logosu yer aldı.

Zonguldak Kömürspor yönetimi tarafından paylaşılan takım otobüsü kısa sürede kırmızı-lacivertli taraftarlardan büyük beğeni aldı.

YÖNETİMDEN BAŞKAN ALAN'A TEŞEKKÜR
Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk takıma otübüs kazandıran Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'a yönetim adına teşekkür ederken şu ifadelere yer verdi. "Şehir içi antrenman ve alt yapı için kullanılan otobüsümüz belediye tarafından kapatılmıştır. Kızılcahamam kampı boyunca takımla beraber olacak otobüsümüz için sayın belediye başkanımız Dr Ömer Selim Alan a teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

SIRADA DEPLASMAN OTOBÜSÜNDE
Hem A takımın hemde alt yapı takımın antrenmanlara giderken kullanabileceği otobüs sonrasında şimdide Zonguldak Belediye Başkanı  Dr. Ömer  Selim Alan'ın takımın deplasman maçlarına gidebileceği Süper bir otobüs hediye etmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim