TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 kaybettiği Karacabey Belediyespor maçı sonrasında tribün liderlerinden Zeki Beybeyoğlu, sosyal medya hesabından, maça gelerek takımı desteklemeyen ve maçı tiyatro izler gibi izleyen bazı taraftarlara tepki gösterdi. 
Öte yandan Beybeyoğlu, ligde kalacaklarına inandıklarına ve Şenol Demir ve futbolculara sonuna kadar güvendiklerini de dile getirdi.  
ŞENOL DEMİR VE FUTBOLCULARA GÜVENİYORUZ
Tribün lideri Zeki Beybeyoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  “Yazmayayım dedim ama dayanamadım. Evet yenildik kötü oldu ama çuvaldızı önce kendine batır demiş atalarımız. Maça gelen saygı değer Zonguldaklı abilerim ve kardeşlerim, siz maça gelip tiyatro izler gibi maç izleyip, hiçbir pozisyona tepki vermezseniz bizi hakemler katleder, rakip futbolcuya, hocaya baskı yapmazsak rahat oynarlar.  Evet bunlar bahanemi diyeceksiniz evet bunlar önemli kardeşim. ZONGULDAK’ta  tribün olayı cefakar 100 kişi hariç bitmiş. Evet bizimde yanlışlarımız olmuştur, küsmeler olmuştur ama bu takım düştü mü şehir düşer. O zaman kına yakarsınız, ben ve biz Şenol Demir hocamıza ve futbolculara sonsuz güveniyoruz. Küsmek yok bu futbolcu kardeşlerimiz bu ligde bu takımı tutacak.”ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim