Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden lider Gelikspor'da Belediye Başkanı Burhan Sezgin açıklamalarda bulundu.

Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, bu sezon ligde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükselmek çok istediklerini bunun içinde teknik ekibe ve futbolculara sonuna kadar güvendiğini  söyledi.  

HEDEFİMİZ BAL LİGİ

Sezgin; "Bu sezon güzel bir sezon geçiriyoruz. İyi bir takım kurduk ve yolumuza başarılı bir şekilde devam ediyoruz. Gelik halkı futbolu ve sporu çok seviyor. Bizde buna karşılık vererek Gelik'te heyecan yaratacak bir takım oluşturduk. Transfer döneminde takımıza takviyeler yapıp güçlendireceğiz. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek. Bunu başaracak inancımız ve gücümüz var. Sezon sonunda hedeflediğimiz mutlu sona ulaşmak istiyoruz.” dedi

 BU STAT BİZE YETMEZ

Sezgin, "Maçlarımız oynadığımız stadımızın iyileştirilmesi için taleplerimiz var. Burası sporu seven bir belde. Halkımız daha güzel ve iyi ortamda maçlarını seyretmeli. BAL ligine yükseldiğimiz zaman bu stat bizim için yetersiz olacak. Biz maçlarımızı Gelik'te taraftarımızla birlikte oynamak istiyoruz. Bu nedenle bir an önce stadımızın eksikliklerinin giderilmesini istiyoruz." dedi.