Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un başarılı oyuncusu Hüseyin Yılmaz, Kocaelispor karşısında alınan 3-1’lik yenilgi başta olmak üzere bu hafta oynanacak olan Afjet Afyonspor maçı, Zonguldak’ın stat ve idman sahası konusunda açıklama yaptı.  
 

ERKEN BİR GOL BULSAYDIK KESİNLİKLE PUAN YA DA PUANLAR ALMIŞTIK
Kocaelispor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını ancak erken bir gol bulamadıkları için maçı kaybettiklerini belirten Yılmaz, ‘’Kocaelispor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk. Özellikle ilk yarının son dakikasında yediğimiz tahlisiz bir golle ilk yarıyı 1-0 yenik kapattık. Ancak ilk yarıda net gol pozisyonları bulduk atamadık. İlk yarı bir gol bulup ikinci yarıya başlasaydık, daha farklı olurdu. İlk yarı olduğu gibi ikinci yarıya da maça iyi başladık ancak istediğimiz golü bulamadık. Özellikle ikinci yarı 2. golü yememize rağmen oyundan düşmedik, maçın son dakikasında golü bulduk. Beraberlik golü için uğraşırken aradan 1 dakika geçmeden kalemizde golü gördük ve maçı 3-1 kaybettik.  Ancak ilk yarı bir gol bulabilseydik kesinlikle Kocaelispor karşısında 90 dakika sonunda puan ya da puanlar almıştı’ ’dedi.  

 

 FUTBOLCU OLDUĞUNU ANLIYORSUN
Gittikleri deplasman maçlarında güzel statlar ve güzel idman sahaları gördüklerini belirten Yılmaz, ‘’Kocaelispor ile oynadığımız müsabakada hem statları hem de soyunma odaları harikaydı. O sahayı görünce hem heyecanlandık, hem de futbolcu olduğunu anlıyorsun. Deplasmanlara gidince çok güzel statlar çok güzel idman sahaları ve soyunma odaları görüyoruz. Zonguldak futbol şehri ancak dışarı da gördüklerimizi bu şehirde göremiyoruz’ ’dedi  

 

ZONGULDAK’A STAT VE İDMAN SAHASI ŞART
Fener sentetik sahada yaptıkları idman sonrasında sakatlık geçirdiklerini belirten Yılmaz, ‘’Fener Sentetik sahada idman yapıyoruz, idman sonrasında ben olmak üzere diğer arkadaşlarımızın ya beli ağrıyor, ya sakatlık yaşıyoruz. Sentetik saha bizi zarar veriyor. Çim sahamız olmadığından mecburen sentetik sahada idman yapıyoruz. Bu da sakatlanmamıza neden oluyor. Zonguldak’a güzel bir stat ve zemini çim olacak idman sahası yapılması gerekiyor’ ’dedi.   

 

İLK DEVREYİ 20 PUANLA KAPATMAK İSTİYORUZ
Ligin ilk devresinin son maçı olan Afjet Afyonspor müsabakasından mutlak 3 puanla ile ayrılarak ilk devreyi 20 puanla kapatmak istediklerini belirten Yılmaz, ‘’ Bu hafta kendi sahamızda Afjet Afyonspor ile karşılaşacağız.  Bu önemli maçtan mutlak 3 puan ile ayrılarak ilk devreyi 20 puanla kapatmak istiyoruz’ ’dedi