Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un Teknik adamı Barış Şeref, takımın son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Şeref ayrıca ‘Batuhan Yılmaz’ı kadro dışı bırakması konusuna da açıklık getirdi.  

HER ŞEY GÜZEL ANCAK BİREYSEL HATALAR YENİLMEMİZE NEDEN OLUYOR

Şeref, “Ankara Demirspor’da olduğu gibi galip geleceğimiz maçta yenik duruma düştük. Takım olarak iyiyiz, mücadelemiz çok iyi, doğru oynuyoruz ama bireysel olarak maalesef o hatalara düşünce, otomatik olarak puantaj olarak aynı yerde duruyoruz. Bireysel anlamda full konsantre olmamız gerekiyor. Ben var olan takımımı en iyi şekilde antrene edip sahaya en iyi şekilde sürüyorum. Performans alamadıklarımızı dışarıda bırakıyorum.”dedi

BU ŞEHİRDE BİZİ İSTMEYENLER VAR

Şeref, “Erzincan iyi bir takım. Koşan ve mücadele eden bir takım. Müsabaka ile ilgili 3 ihtimal de var. Biz oraya yine puan ve puanlar için gideceğiz. İnşallah dua edenlerin sayısı artar da bu maçı alırız, şans bizden yana olur. Herhalde bu şehirde bizi istemeyenler daha çok olduğu için şanssızlıklarla gol yiyoruz. İnşallah bu sefer pozitif duyguları yüksek olan insanlar bize dua eder de şanssızlıklarımızı kırarız.” dedi.

BANA DEĞİL KÖMÜRSPOR’A YAPILDI

Barış Şeref, Kahramanmaraşspor karşılaşması sonrasında süresiz olarak kadro dışı bırakılan Batuhan Yılmaz ile ilgili, “Batuhan’la çok uğraştım ben devre arasından itibaren. İyi bir çocuk dışarıdan gelmiş bir evladımız. Koşması ve mücadele etmesi adına çok uğraştım. Ama onun genetiğinde koşmak, mücadele etmek yok. Benim takımın durağan bir takım değil. Benim takımım en az Haluk, Oktay Pop ve Hakan kadar koşacak. Bunu yapar gibi oluyor ama yapmıyor. En son maçta tekrar konuştum. Ama sonrasında baktım, çıkandan daha az koştu. Forveti çiftlemek istedim defanstan bir kişiyi alamadım beraberlik için. Orta sahadan baktım en pasif o. Onu aldık oyundan ve tepki gösterdi. Tepkisi bana değildi. Zonguldak Kömürspor’a tepki. Bana olsa affederdim ama Zonguldak Kömürspor’a yapılan tepki cezasız kalmamalı. Bizde ona şu an için ceza verdik. Cezanın oranını yönetim belirleyecek.” dedi.

4. HAKEM DENGEMİZİ BOZDU

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi ile ilgili konuşan Barış Şeref, “Hakem beni yanlış anladı. İlk defa sakin kaldım. Dördüncü hakemle aramızda problemler vardı, atacağını biliyordum. Dördüncü hakem hocalarımı ikaz etti ve sarı kart gördüm. Sonrasında dördüncü hakemin kolundan tuttum ve ‘Hocam boş verin oyun devam etsin’ dedim. Sonrasında ise hemen orta hakeme bakıp, ‘Benim kolumdan tuttu’ dedi. Sonrasında kırmızı kart gördüm. Dengemizi biraz bozdu dördüncü hakem.” ifadelerine yer verdi.

HAKİMOĞLU MAÇINDA SAKATLAR SAHADA OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Şeref takımda yaşanılan sakatlıklarla ilgili; “Hakan’ın durumu net değil. Biraz denemem gerekiyor onu. Maç günü netleştireceğim onu. Furkan, Perşembe günü döndükten sonra takımla birlikte başlayacak. Serbay arkadaşımız bu sezonu kapattı. Topuğundan ameliyat olacak. Berkan kart cezalısı. Takım 1 hafta sonra tam olarak hazır hale gelecek. Artık ne olursa olsun maç almamız gerekiyor.” dedi.

Editör: TE Bilişim