Zonguldak'ın önde gelenleri destek vermediği için Zonguldak Kömürspor sıkıntılar içinde boğuşmaya devam ederken, Erzincan'ın önde gelenleri 24 Erzincanspor'a destek üzerine destek yağdırıyorlar. 

Misli.com 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un rakiplerinden biri olan 24 Erzincanspor'a destek üzerine destek geliyor. 
24 Erzincanspor'a eski Başbakan Binali Yıldırım'ın desteği ile Anagold Madencilik A.Ş. ile devam eden Sponsorluğunu iyileştirme  protokolünü yeniden imzaladılar. Ayrıca şehrin Valisi Mehmet Makas olmak üzere milletvekilleri, iş adamları, il Başkanları, Belediye Başkanı şehrin takımını yaşatmak ve destek olmak adına  adete bir birileriyle yarışıyorlar. 
24 ERZİNCANSPOR KULÜBÜNDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE
"Sayın Başbakanımızın destekleriyle Sponsorumuz Anagold Madencilik A.Ş. ile devam eden Sponsorluğumuzun iyileştirme protokolünü imzaladık. Kulübümüze desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ a şükranlarımızı sunuyoruz. 
Ayrıca kulübümüzün yaşaması adına her türlü desteği veren Valimiz Sayın Mehmet Makas’ a, Milletvekillerimiz Sayın Süleyman Kahrman ve Sayın Burhan Çakır’ a, Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun’ a, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Akın Levent’ e, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Sayın Mehmet Cavit Şireci’ ye ve Sponsorumuz Anagold Madencilik A.Ş. ‘ ye sonsuz teşekkür ediyoruz.
Bizlerde Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Beyefendi ve  bu beraberlikten aldığımız güç ve kuvvetle inşallah sezon sonunda şehrimize çok daha güzel günler yaşatmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz"

Editör: TE Bilişim