Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Lig’nde mücadele eden temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü, ligin 4. Hafta maçında Sakarya Gelişimspor ile karşı karşıya geldi. 
Site Kapalı spor Salonunda oynanan karşılaşmayı, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş başta olmak üzere  MFA Kurucusu Murat Uzun, MFA Zonguldak Spor Kulübü Başkanı Fatih Furtun, MFA yöneticileri Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve sporseverler izledi. 
Sakarya Gelişimspor karşısında maça iyi başlayan temsilcimiz MFA Zonguldak Spor kulübü ilk seti 25-18 kazandı. İkinci seti de 25-13 kazanan MFA Zonguldak Spor Kulübü üçüncü seti de 25-18 kazanjarak çok önemli bir galibiyete imza attı. 
Sakarya Gelişimspor karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin ardından MFA Zonguldak Spor Kulübü oyuncular, teknik heyet ve yöneticiler galibiyetin sevincini yaşadı.  
Ayrıca temsilcimiz ilk maçta evinde İzmitspor'u rahat bir oyunla 3-0 yenmiş, ikinci hafta maçında ise Çiftlikköy Belediyespor’da deplasmanda 3-0 mağlup olmuştu. Temsilcimiz 3. Hafta maçını bay geçirirken, 4. Hafta maçında ise evinde Sakarya Gelişimspor’u 3-0 yenerek rahat bir nefes aldı.

Editör: TE Bilişim