Misli com 2.  Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz  Zonguldak Kömürspor'un geçen hafta deplasmanda oynadığı ve 1-0 kaybettiği  Hacettepespor maçı sonrası PFDK Kırmızı-lacivertli ekibe adeta ceza yağdırdı. 
Özellikle maçın hakemi Barkın Kara ve ekibi  verdiği kararlarla Zonguldak Kömürspor'u doğramasına rağmen bu yetmezmiş gibi birde 10 cm cizgiyi geçti diye bir de teknik adam Barış Şeref'i kırmızı kartla oyun dışına atması Zonguldak Kömürspor'u çileden çıkarmıştı.
Buna rağmen PFDK'nın ise  teknik adam Barış Şeref'e 1 maç ceza vermesi ayrıca Basın sözcüsü Şükrü Öztürk'e 21 gün hak mahrumiyeti verirken, 17 bin TL'de para cezası vermesi şok etkisi yarattı. 
PFDK'NIN VERDİĞİ KARAR
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.’nin, 01.04.2021 tarihinde oynanan HACETTEPE SPOR-ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. Misli.com 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, mensubunun sebep olduğu saha olayları nedeniyle 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, 
Aynı müsabakada ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. idarecisi ŞÜKRÜ ÖZTÜRK’ün, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. antrenörü BARIŞ ŞEREF’in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.