Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz  Zonguldak Kömürspor'un teknik adamı Barış Şeref, Lider Manisa FK ile oynadıkları ve  maçı  4-0 kaybettikleri maçı değerlendirdi.

Teknik adam Şeref ayrıca, Cumartesi günü saat 13:00’de Devrek İlçe Stadı’nda oynayacakları Çorum FK karşılaşmasında mutlak galibiyet ile ayrılarak kötü gidişe dur demek istediklerini ifade etti.

BİZİM 1 OPSİYONUMIZ VAR RAKİBİN 15 OPSİYONU VAR
Şeref, “Beraberlik eğer gelirse galibiyette gelir diye düşünmüştük. Ama karşı takım üst düzey. PTT 1. Lig’den transfer yapmışlar. Giren oyuncularıyla, çıkan oyuncularıyla mükemmel bir takım. Opsiyonları çok fazla. Bizim 1 opsiyonumuz varsa adamların 15 var. Kanatları kapatıyorsun, içerden geliyorlar. İçeriyi kapatıyorsun, kanatlardan geliyorlar. 15 dakika iyi mücadele ettik. Ardından basit bir gol yedik. Sonrasında olmayan bir penaltı verildi ve 2-0 oldu. İkinci yarı bir gol bulursak panikleyecekler ve bizde bir şeyler yapabiliriz diye düşündük. İkinci yarı başladı ve yine çok basit bir gol yedik. 3-0 olunca bizim gard düştü. Çocukların konsantrasyonu dağıldı. Sonuç  itibariyle 4-0 hiç beklemediğimiz bir sonuçla ayrıldık. Hayal kırıklığı bizim için. Beklemiyorduk. Çocuklardan daha iyi mücadele istemiştim. Ama karşı takım çok iyi mücadele ediyorlar. Güç kaybı çok fazla.” dedi.

ÇORUM FK MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Şeref, “Takımı toparlayacağız. Cumartesi günü mutlaka almamız gereken bir maç var. Artık bunun iyi, kötü takımı yok. Çorum’u mutlaka yenmemiz lazım. Dengimiz bir takım. Manisa FK uzay bir takım. Çorum, Kahramanmaraş bizim ayarımızda takımlar. Bizim onları cumartesi günü Devrek’ten çıkarmamamız lazım. Toplantıda durum değerlendirmesi yapacağız. Çorum maçı bizim için çok çok önemli olacak. Onlarda artık biliyorlar. Bu maçtan kaçarımız yok. Manisa iyi bir takımdı evet ama o geçti. Çıkacaksın, Çorum maçını alacaksın ve önüne bakacaksın.” dedi.

EN AZ 4 TRANSFER YAPMAMIZ GEREK

Şeref, “Bu takıma transfer gerekli. Bizi ateşleyecek  transferlerin yapılması lazım. Enerji fazla olan bir takım olmalıyız. İsteyen bir takım olmalıyız. En az 4 transfer gerekli. Mevkilerini açıklamak şu an için doğru olmaz.”dedi

Editör: TE Bilişim