Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup'ta ligin 3. hafta maçında Devrek Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Silivrispor'da kulüp başkanı Akgün Duru, ilgi ve alaka nedeniyle Devrek Belediyespor yönetimine ve Başkan Çetin Bozkurt'a teşekkür etti. 
SİLİVRİSPOR BAŞKAN DURU DEVREK'E  DEVREK'E TEŞEKKÜR ETTİ
Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru hafta sonu oynanan zorlu Devrek Belediyespor maçının ardından bir açıklama yaparak ilgi alaka ve gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı tüm Devreklilere teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi. Duru; “Futbol adına ne varsa vardı Devrek’te, sahada oyun vardı, centilmenlik vardı, protokolde tek bir sataşma yoktu, tribünlerde kötü tezahürat dahi yoktu mükemmel bir atmosfer ile maçımızı oynadık. Bizde galip gelebilirdik Devrek takımı da galip gelebilirdi. Sonuçta her iki takım da hak ettiği puanları aldı. Bizim ise aklımızda kalan bizleri mükemmel derecede ağırlayan aklımızda yer eden misafirperverliğiyle Devrek halkı kaldı. "ifadelere yer verdi. 
DURU, BAŞKAN BOZKURT'A TEŞEKKÜR ETTİ
Duru," Bir gün öncesinden takımımızla birlikte Devrek’te kaldığımız otele yerleşmemizden müsabakanın bitimine kadar yanımızda olan Devrek Belediye Başkanı ve Devrek Belediyespor Kulüp Başkanı Sayın Çetin Bozkurt’a ve yönetimine çok teşekkür ederiz. Bizlerle mükemmel derece ilgilendiler. Ayrıca Devrek halkına da teşekkürü bir borç biliriz. Doksan dakika boyunca takımlarını desteklediler ve bir tek kötü tezahüratta bulunmadılar. İlgilerinden ve alakalarından dolayı tekrar teşekkür ederiz. Futbol adına çok güzel görüntüler vardı ve bu görüntüleri verenler en güzel şeyleri hak edenlerdir. "ifadelerine yer verdi.