Zonguldak Kömürspor’un başarılı kaptanı ve kalecisi Sinan Ören, Uşakspor karşısında alınan 1-0’lık galibiyet ve Uşakspor teknik adamı Serkan Afacan’a maçın ardından ‘Bu işler otelden kaçmaya benzemez’ sözleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

SERKAN AFACAN BİZLERİ YARI YOLDA BIRAKTI

Uşakspor’un teknik adamı Serkan Afacan’ın Zonguldak Kömürsporlu oyuncuları beğenmeyerek yarı yolda bıraktığını belirten kaptan Sinan Ören, ‘’Profesyonel yaşantımızda aile yapısı çok önemli. Ben hesap vakti diyorum. Çünkü Uşakspor’un başındaki teknik direktör sezon başında bizi beğenmeyerek yarı yolda bırakmasını ben hazmedememiştim. Bu konuşmam farklı algılanmasın. Ben içimdekileri söylüyorum. Bugün hesap vaktinde ona güzel bir hediye verdik. Bu söylediklerimin spor camiasıyla hiçbir alakası yok. Kişi veya kişilerle alakalı konuşuyorum. Çok değerli bir 3 puan aldık. Biz eldeki malzemelerle en iyi şekilde sonuç çıkarmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda da arkadaşlarımız çok özverili bir şekilde mücadele etti. Tebrik ediyorum hepsini’’dedi.  

ŞOK YAŞAMAMAMIZ GEREKİYOR

Pazar günü erteleme maçında oynayacakları Sancaktepe maçı hakkında konuşan kaptan Sinan Öreni, ‘’Geçmiş sezonlarda Darıca’yı yenememiştik, biliyorsunuz. İçimizde bir yara kalmıştı. Sancaktepe ondan daha iyi durumda. Bu durumları arkadaşlarımızla konuşacağız. Şok yaşamamamız lazım. Kayıpsız atlamamız lazım ki daha emin adımlarla devam edelim’’dedi.

Editör: TE Bilişim