Zonguldak'ta düzenlenen ve Site Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Nuri Eroğlu Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda Zonguldak Belediye personeli ve Milli  Bokser Birol Aygün muhteşem performansına bir yenisini daha ekledi. 66 ilden 612 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen ve çekişmeli müsabakaların oynandığı şampiyonada Zonguldaklı Milli Bokser Birol Aygün Yarı Finalde rakibine havlu attırarak yendi. Aygün bu galibiyeti ile finale yükseldi.

BİROL AYGÜN HAVLU ATTIRDI 
Milli Bokser Birol Aygün'ün yarı finalde rakibini yenerek finale yükselmesi nedeniyle Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan sosyal medya hesabından açıklama yaparak Milli sporcuyu kutladım Alan, "Milli boksörümüz ve belediye personelimiz Birol Aygün, yarı final maçında muhteşem performansı ile rakibine havlu attırarak finale yükseldi.Birol Aygün'e final maçında başarılar diliyoruz." dedi. 
MİLLETVEKİLLERİ YANLIZ BIRAKMADI 
Ayrıca yarı final maçında Zonguldak Milletvekilleri  Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan ve meclis üyeleri Milli Bokser Birol Aygün'ü yanlız bırakmazken, finale yükselmenin sevincini birlikte fotoğraf çektirerek kutladılar.

Editör: TE Bilişim